Valorant dostal nový režim
Valorant Novinka Valorant dostal nový režim

Valorant dostal nový režim

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Připomíná týmovou obdobu Gun Game.

Reklama

V lednu do týmové akce Valorant (naše dojmy z hraní této hry zde) dorazila druhá epizoda, která s sebou přinesla nového agenta Yoru, jehož hlavní devízou je teleportace na krátké vzdálenosti.

Dnes jsme však již za polovinou února, v níž dochází na vypuštění kompletně nového herního režimu, který se jmenuje Escalation, k němuž vyšla i ukázka, jíž naleznete níže.

Tento mód je takovou variací na Gun Game/Arms Race z Counter Strike her, která proti sobě postaví dva týmy po pěti hráčích, kdy první z nich, který pokoří 12 úrovní eskalace, vyhraje.

Každá z těchto úrovní dá hráčům přístup k rozdílným zbraním a schopnostem. Jejich seznam je následující:

  • Úroveň 1 - ultimátní schopnost Showstopper či pušky Vandal/Phantom
  • Úroveň 2 - vždycky pušky Vandal a Phantom
  • Úroveň 3 až 11 - Různé zbraně a schopnosti
  • Úroveň 12 - buď Shorty (upilovaná brokovnice), pistolka Classic, nůž, šipka s elektrickým šokem nebo odpalovač sněhových koulí

Týmy v jednotlivých úrovních musí získat 7 bodů, aby mohli postoupit na další, avšak každý z hráčů má navíc svůj individuální level, kdy je třeba získat alespoň jedno zabití se zbraní, aby mohl postoupit dále.

Celý zápas pak může trvat maximálně 10 minut, kdy se navíc dočkáte rychlých respawnů, po nichž jste 5 sekund nezranitelní.

Po odehrání zápasu v tomto režimu získáte 800 zkušenostních bodů, ke kterým se přidá dalších 200, pokud zvítězíte.

Valorant dostal nový režim

Tento herní mód je ve hře prozatím přítomen po omezený čas, avšak pokud si ho hráči oblíbí, tak může dorazit i natrvalo.

Kromě toho navíc do Valorantu vyšla nová aktualizace, jenž se zaměřuje především na AFK hráče, kdy byla vylepšena jejich detekce a také penalizace, která vás nepotrestá za to, když vám třeba občas vypadne internet, ovšem pokud jste AFK hráčem často, budete nést horší následky. Různá omezení a penalizace můžete dostat i za to, když budete opakovaně útoční v chatu.

Nakonec ještě došlo k přidání zpětné vazby na vaše nahlášené hráče, kdy v herním klientu budete uvědoměni ve chvíli, kdy tvůrci budou nějakým způsobem reagovat na váš report.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama