Valve možná pracuje na vlastní handheld konzoli
Novinka Valve možná pracuje na vlastní handheld konzoli

Valve možná pracuje na vlastní handheld konzoli

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Aktualizace Steamu prozradila zajímavé infromace.

Reklama

Poslední aktualizace služby Steam odkryla informace, které jsou terčem spekulací o tom, že společnost Valve pracuje na novém hardwaru, konkrétně na handheld konzoli. Spekulace vznikly na základě odkazů v aktualizaci na potenciální zařízení "SteamPal" i "SteamPal Games". Tyto odkazy pak mají souvislost s něčím, co má kódové označení "Neptune". Jako první si těchto odkazů všiml server SteamDB a jeho zakladatel Pavel Djundik.

Aktualizace služby Steam také přidala odkazy na nabídky "rychlý přístup" a "napájení", včetně možnosti vypnout, pozastavit, nebo restartovat systém. Přidány byly také odkazy na nastavení režimu letadla, wifi a Bluetooth.

Generální ředitel Steamu, Gabe Newell, už dříve naznačil plány ohledně uvedení her ze služby Steam na konzole, a to během své návštěvy Sancta Maria College, kde Newell působil jako hostující přednášející pro studenty. Na otázku, zdali se Steam v budoucnu objeví i na konzolích, odpověděl, že lepší představu o plánech Steamu získáme koncem roku a nebude to něco, co bychom čekali. Newell rovněž nedávno potvrdil, že společnost Valve má ve vývoji více her, přičemž po loňském vydání hry Half-Life: Alyx by ráda vytvořila více her pro jednoho hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama