Valve si registrovalo značku Neon Prime pro herní software
Novinka Valve si registrovalo značku Neon Prime pro herní software

Valve si registrovalo značku Neon Prime pro herní software

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Společnost má ve vývoji několik her.

Reklama

Společnost Valve si v září zaregistrovala u amerických úřadů ochranou známku Neon Prime. V sekci zboží a služby je její použití definováno jako „software pro počítačové hry, software pro elektronické hry, software pro videohry, programy pro počítačové hry ke stažení přes internet“. Že půjde o název některé z chystaných her ale není jisté.

Podle dřívějších vyjádření Gaba Newella, šéfa společnosti, má Valve ve vývoji hned několik her. Obnovit se měl také jeho zájem o singleplayer, obzvlášť v souvislosti s úspěchem Half Life: Alyx z roku 2020, které je zároveň posledním velkým titulem od Valve.

Na zaregistrování názvu Neon Prime reagoval uživatel Resetery s přezdívkou finalflame, který je, soudě dle jeho slov, bývalým zaměstnancem Valve. Napsal: „Hmm, zajímalo by mě, jestli je to konečně ta hra se stavbou lodí podobná FTL (FTL: Faster Than Light, pozn. red.), na které jsme před časem pracovali, nebo jestli je u ledu. To asi ukáže až čas.“

Valve dlouhodobě profituje hlavně z provozování Steamu, vedle toho stojí za handheldem Steam Deck, který si čerstvě pořídíte i bez registrace, a ve vývoji má nový VR headset.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama