Vánoce s PlayStation: Soutěž o konzoli PS4 a hry
Novinka Vánoce s PlayStation: Soutěž o konzoli PS4 a hry

Vánoce s PlayStation: Soutěž o konzoli PS4 a hry

Redakce

Redakce

637

Vyhrajte herní konzoli PlayStation 4 společně s hrou Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Reklama

(Původně vydáno: Středa 23.12.2015 10:00)

Vánoce jsou tady! Zing.cz společně s partnery PlayStation a Xzone.cz bude nadělovat.

Jeden šťastlivec vyhraje herní konzoli PlayStation 4 (500 GB) společně s hrou Uncharted: The Nathan Drake Collection. Druhý soutěžící Zingu vyhraje sběratelskou edici Uncharted: The Nathan Drake Collection a třetí výherce základní edici hry s dobrodružstvím Nathana Drakea.

Stačí vyplnit náš formulář (hlavně správně odpovědět na poslední otázku), napsat do komentářů příspěvek o tom, co vás na vybrané hře zaujalo a co byste na ní případně vylepšili, a mít štěstí při losování.

*Pokud jste žádnou z uvedených her nehráli, napište do komentářů své dojmy z trailerů a videí. K otázce, kde jste si hru koupil/a potom uveďte, že jste ji nekoupil/a nebo že nemáte PS4.

Ceny do soutěže věnoval PlayStation prostřednictvím našeho obchodu Xzone.cz.

Podmínkou získání hlavní ceny (PlayStation 4 + Uncharted: The Nathan Drake Collection) je její převzetí osobně výhercem (ve věku 18 let a více - nutný OP) na prodejně Xzone, Anglická 4, 120 00 Praha 2 a souhlas s pořízením fotografie výherce při předání ceny a její umístění do článku o vítězích na Zing.cz. Převzetí hlavní výhry musí proběhnout v týdnu od 11. ledna do 17. ledna 2016. Jestliže to nebude ze strany výherce možné - výhra přejde na dalšího vylosovaného výherce.

Soutěž bude ukončena 4. ledna 2016 ve 23:59. Vyhlášení proběhne 7. ledna 2016.

Pravidla:

1) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska, kterým bylo 18 let. V případě hlavní výhry je třeba osobní odběr výhercem v Praze na prodejně Xzone.2) Soutěž bude ukončena 4. ledna 2016 ve 23:59.3) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a zaměstnanci obchodu Xzone.cz, GameExpres.cz a GameExpres.sk.4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama