Vánoční přání se soutěží
Novinka Vánoční přání se soutěží

Vánoční přání se soutěží

Redakce

Redakce

72

Ještě než se začneme věnovat rodině, přítelkyním a kamarádům, chceme Vám popřát veselé Vánoce s menším bonusem v podobě soutěže o encyklopedii Assassin's Creed.

Reklama

Je tomu skoro rok, co jsem poprvé přemýšlel, jak napsat první vánoční přání čtenářům Zingu. Minulý rok jsme začínali pozitivní náladou, protože Zing v ten den slavil půl roku, zítra to mimochodem bude rok a půl od spuštění.

Dnes to bude podobné, avšak bez statistik návštěvnosti či komentářů. Místo toho bych vám rád s úsměvem na tváři za celou redakci popřál klidné prožití svátků, zadárkované a veselé Vánoce a především šťastný Nový rok.

Pokud jste s námi byli i na konci minulého roku, jistě si vzpomenete, že jsme se vám snažili novinky z herního světa přinášet i o svátcích. Letos to nebude jiné, ale nezapomeňte, svátky jsou především časem klidu, pohody a spojení s rodinou a přáteli. Slova nemohou dostatečně vyjádřit náš dík, že tu jste. Děkujeme za vaši podporu, rady i připomínky.

Střílejte rachejtle. Hrajte hry. Užívejte si volna. My se na vás těšíme po Novém roce, kdy se opět vrátíme s klasickým nášupem novinek, článků a oblíbených soutěží. A bude toho mnohem, mnohem víc.

Michal Burian, šéfredaktor Zing.cz

Soutěž o encyklopedii Assassin's Creed

Zároveň jsme si pro vás přichystali neobvyklou soutěž. Vyhrát můžete encyklopedii Assassin's Creed společně s plakátem, perem, klíčenkou a tričkem.

Vydejte se do víru Assassin's Creed s tímto oficiálním průvodcem světem AC. Pro nové fanoušky herního světa se jedná o naprostou nutnost, a stejně tak pro ty, kteří jsou sérii věrní od začátku. Encyklopedie obsahuje nejaktuálnější informace o různých postavách a organizacích a jedinečné artworky, které představují ochrannou známku této značky.

  • Detailní pohled na všechny příběhy, které se ve světě AC odvíjí
  • Profily hlavních a vedlejších postav
  • Historie templářů a asasínů
  • Obsahuje všechny zásadní prvky ze světa Assassin's Creed, včetně komiksů, románů, facebookové hry Legacy atd.
  • A mnoho dalšího...

Soutěžní hra

Asasíni se ukryli v potemnělých zákoutích vánoční Prahy. Vaším úkolem je všechny postavy z univerza Assassin's Creed najít na interaktivní fotografii a jejich správný počet nám následně odeslat prostřednictvím formuláře na stránkách Indian TV (musíte si založit komunitní profil na Indian TV - stačí jedno jediné kliknutí).

Ovládání: Pohybem myší posouváte lupu, klikáním přibližujete.

Pravidla:

1) Soutěžní odpověď musí být odeslaná přes speciální formulář zde (musíte si založit komunitní profil na Indian TV - stačí jedno jediné kliknutí).2) Ve formuláři musí být uvedena správná odpověď.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena v pondělí 2. ledna 2012 v 15:00.8) Vyhlášení výherců proběhne v pondělí 2. ledna 2012 v odpoledních hodinách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama