Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu - den 1.
Novinka Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu - den 1.

Vánoční rozdávání her zdarma na Epicu - den 1.

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11
Platformy Windows PC

Udělejte si výlet do Číny.

Reklama

A je tu opět ono předvánoční období, kdy většina z nás dokončuje přípravy na "velký den", shání poslední dárky a už se pomalu ladí do svátečního režimu, v němž si ideálně dostatečně odpočineme.

Každopádně na platformě Epic Games Store to opět znamená, že nás čeká již tradiční vánoční každodenní rozdávání her zdarma, během něhož by měli uživatelé této platformy bezplatně získat celkově 15 her. A čím tato akce startuje?

Shenmue 3

Jedná se o třetí díl kultovní série Shenmue, která je v podstatě považována za takového otce RPG s otevřeným světem a jejímž tvůrcem je Ju Suzuki.

Třetí díl pak pokračuje ve vyprávění příběhu mladého Ryo Hazukiho, který se bude potloukat místním světem, kde ho čeká poutavý příběh, který je obohacen o různé minihry, beat ’em up souboje či vylepšování schopností. Jen škoda, že titul hyzdí některé vyloženě zastaralé mechaniky.

Hru si můžete vyzvednout zde.

Na vyzvednutí máte pouhý den, kdy zítra titul vystřídá jiná hra.

Epic Games Store navíc odstartoval zimní výprodej, který poběží až do 6. ledna 2022. V jeho rámci taktéž lze využít volně dostupný kupón pro dodatečnou slevu v hodnotě 10 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama