Vánoční Supersklad. Hry se slevou až 90%
Novinka Vánoční Supersklad. Hry se slevou až 90%

Vánoční Supersklad. Hry se slevou až 90%

Redakce

Redakce

Vše máme skladem, dodání do Vánoc garantujeme při objednávce do 19. prosince 2014.

Reklama

Víte co je Vánoční Supersklad? To jsou hry pro PC, PlayStation 3, Xbox 360, Vita a Wii U, stejně tak trička s herní tématikou se slevou až 90 procent. Od 48 Kč si u nás na Xzone.cz můžete koupit hru a propařit celé Vánoce nebo za pár kaček vybrat dárek pro svého nejbližšího. Navíc vše máme skladeb, dodání do Vánoc garantujeme při objednávce do 19. prosince 2014.

Nechte Ježíška odpočinout, převezměte iniciativu vy a kupte sobě nebo svému nejbližšímu hru a propařte s ostatními Vánoce.

V našem Superskladě naleznete nabitý seznam starších i novějších gamesek. S Eziem se vydáte do Říma v Assassin's Creed: Brotherhood. Ve speciální rozšířené edici Mafie 2 prožijete příběh o temném a nemilosrdném světě organizovaného zločinu v polovině 20. století v USA se všemi DLC. Bojácnou mladou Laru Croft poznáte detailněji v akčním dobrodružství Tomb Raider. Mnohatunové monstrum budete řídit v Euro Truck Simulator a do sportovních žihadel usednete v pokračování Race Driver: GRID od Codemasters.

Sexy archeoložka Lara Croft, neurvalý Duke Nukem, pošáhlý prezident, zachránce historie nebo agent s čárovým kódem. Říká vám to něco?...

Jaké následky způsobuje tajemný virus měnící lidi v ohyzdné a velmi nebezpečné mutanty? To vám vysvětlí hororový Resident Evil 6. V Tekken 6 zase budete bojovat a v kompletní edici L.A. Noire se stanete detektivem ve stylu slavného Grand Theft Auto. Nebo chcete být tajným agentem? Není problém, pak právě pro vás je Splinter Cell: Double Agent s českými titulky a jistě nepohrdnete ani vulgárnějším, humorným a brutálním Duke Nukem Forever. Či raději čárový kód na zátylku jako Agent 47 v Hitman: Absolution?

Trilogie GTA, LEGO Harry Potter, LittleBigPlanet, Mini Ninjas Anno 1404, Silent Hunter, Saints Row, Remember Me, Venica, Resistance PES, Enslaved, Singularity, Pirnce of Persia, Lost Planet , Just Cause... Výběr je pouze na vás!

...To jsou přece hry, které stojí za to si zahrát. Navíc, když jsou od 48 Kč!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama