Ve čtvrtek bude představeno nové Half-Life
Half-Life: Alyx Novinka Ve čtvrtek bude představeno nové Half-Life

Ve čtvrtek bude představeno nové Half-Life

Ondřej Partl

Ondřej Partl

26
Platformy Windows PC

Jedná se o VR titul.

Reklama

Half-Life je videoherní legenda, která ve své době přinesla takovou malou revoluci do střílečkového žánru, jenž pokračovala ještě v roce 2004, kdy vyšel její druhý díl. Od té doby všichni fanoušci této série čekají na vymodlený třetí díl, jehož příchod ale trvá již tak dlouho, že se z něho stalo i internetové meme.

Nicméně hlad po nové hře z tohoto univerza by mohl alespoň trochu zažehnat nový VR titul Half-Life: Alyx, na jehož kompletní odhalení dojde tento čtvrtek v 19:00 našeho času, což Valve oznámilo na svém oficiálním twitterovém účtě.

Toho, co prozatím s jistotou o této hře víme, není moc. Jedinou jistou informací je to, že se bude jednat o vlajkový titul na Steam VR, které nedávno Valve vypustilo do světa.

Ovšem pokud zabrousíme do prozatím nepotvrzených informací od insidera s přezdívkou Midoryan, jenž na jeden z kanálů služby Discord přepsal kus rozhovoru mezi novinářem Geoffem Keighleym a designérem Robinem Walkerem. V něm se dozvídáme, že by Half-Life: Alyx měl obsahovat zhruba patnácti hodinový příběh a pro sérii typickou hratelnost. Mimo to bychom se titulu měli dočkat již v březnu příštího roku.

Na potvrzení (případně vyvrácení) těchto informací si nicméně musíme počkat až do čtvrtečního večera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama