Ve hrách od Ubisoftu se objevila vyskakovací reklama
Assassin's Creed: Odyssey Novinka Ve hrách od Ubisoftu se objevila vyskakovací reklama

Ve hrách od Ubisoftu se objevila vyskakovací reklama

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Společnost její existenci označuje za technickou chybu.

Reklama

Určitá skupina hráčů se v uplynulých dnech při hraní starších dílů série Assassin's Creed setkala s vyskakovací reklamou. Ta lákala na aktuálně probíhající výprodej Black Friday v čele se slevou na nový Assassin's Creed Mirage. Na tento způsob inzerce, který prostřednictvím vyskakovací obrazovky přímo zasahoval do rozehrané hry, začaly následně upozorňovat i přední herní magazíny.

S vysvětlením proto musel přispěchat samotný Ubisoft, který existenci takového typu reklamy označil za technickou chybu. Představitelé společnosti zároveň dodali, že byl problém již vyřešen a hráči by se s vyskakovací reklamou již setkat neměli. Je však nutné upozornit na to, že se uživatelé v průběhu hraní některého titulu od Ubisoftu s tímto typem reklamy nesetkali poprvé.

Už před čtyřmi lety na obdobný vyskakovací banner hráči narazili při hraní Assassin's Creed Odyssey. Je tedy zřejmé, že se Ubisoft myšlenky inzerce v průběhu hraní úplně nevzdal a minimálně tuto možnost a případné reakce hráčů nadále testuje. Reakce komunity ale v tomto směru byla poměrně rázná a jednoznačně negativní, takže je otázkou, zda se společnost k plnohodnotné implementaci tohoto typu reklamy někdy v budoucnu odhodlá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama