velikonoce-na-zingu
Blogy čtenářů Článek Velikonoce na Zingu

Velikonoce na Zingu

Redakce

Redakce

Na jaké zajímavosti se můžete těšit v následujících dnech? Odhalíme vám, že se detailně podíváme na RAGE, Portal 2 a mnoho dalšího.

Reklama

Na jaké zajímavosti se můžete těšit v následujících dnech? Odhalíme vám, že se detailně podíváme na RAGE, Portal 2 a mnoho dalšího.

V první řadě bychom vám chtěli popřát veselé a klidné prožití Velikonoc a pogratulovat všem, kteří si zajistili začátkem příštího týdne volno. O školácích ani nemluvě, ti budou odpočívat až do středečního rána.

Abyste se ve volnu nenudili, přichystali jsme si pro vás několik zajímavých článků, které se na Zingu objeví v následujících dnech. Zmínit můžeme například preview RPG titulu Elder Scrolls V: Skyrim od Martina Cvrčka, výlet do post-apokalyptického světa first-person akce RAGE v podání Libora Vacaty, hororové preview Resident Evil: Operation Raccoon City od Jirky Markvarta či blížící se recenze adventur Gray Matter a The Next Big Thing, které si pro vás přichystal Milan Votava.

Samozřejmě toho pro vás chystáme mnohem víc, včetně recenze očekávaného Portalu 2, Operation Flashpoint: Red River a Darkspore, průzkum Ratchet & Clank: All 4 One nebo betu češtiny k Dragon Age 2.

O svátcích nezapomeneme ani na novinky, o které se postará Rosťa Viktorin, Michal Maliarov a Michal Burian.

Závěrem vás ještě navnadíme. V současné době s námi můžete hrát o tři zajímavé počítačové hry od EA, konkrétně jde o Crysis 2, Dragon Age 2 a Need for Speed Shift 2: Unleashed. Další soutěž bude ale malinko jiná, vyhrát totiž bude moci mnohem víc návštěvníků.

Máte se rozhodně nač těšit.

Za celou redakci Michal Burian, šéfredaktor Zing.cz

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama