Velká soutěž s The Last of Us
Novinka Velká soutěž s The Last of Us

Velká soutěž s The Last of Us

Redakce

Redakce

168

Vyhrajte jedinečné novinářské balení, USB ve tvaru audiokazety se soundtrackem, mikiny The Last of Us nebo exkluzivní figurku Joela a Ellie.

Reklama

Soutěž uzavřena. Vyhlášení zde.

Ve spolupráci se společností Sony ČR jsme pro vás připravili zajímavou soutěž v rámci třetích narozenin Zingu, ve které můžete vyhrát opravdu exkluzivní dárky s tématikou survival thrilleru The Last of Us. Soutěžíme o následující:

1× exkluzivní figurku Joela a Ellie4× novinářský balíček - mj. hra, Survival DLC a USB ve tvaru audiokazety se soundtrackem2× mikina The Last of Us (velikost L)

Abyste se soutěže mohli zúčastnit, musíte být zaregistrováni na Zingu a následně si vše dobře rozmyslet. Chceme po vás, abyste nám na soutěžní e-mail poslali svůj komentář, proč se těšíte na next-gen konzoli PlayStation 4. Členové redakce Zing.cz následně vyberou čtyři nejlepší a nezajímavější komentáře, které vyhrají již zmíněné ceny v následujícím pořadí:

První místo od nás obdrží exkluzivní figurku Joela a Ellie společně s novinářským balíčkem, druhé a třetí novinářský balíček s mikinou a čtvrtý novinářský balíček.

Své komentáře zasílejte na e-mail soutez@zing.cz do 14. července letošního roku. Nezapomeňte do emailu uvést předmět The Last of Us, svou adresu a samozřejmě přezdívku zde na Zingu.

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena 14. července 2013 ve 12:00.8) Vyhlášení výherců proběhne 22. července 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama