Velké bitvy i naděje v Guild Wars 2
Blogy čtenářů Článek Velké bitvy i naděje v Guild Wars 2

Velké bitvy i naděje v Guild Wars 2

Riwen

Riwen

Jsem fanoušek Guild Wars a proto si zde dovolím napsat zase nějakou novinku z tohoto nanejvýš pozoruhodného MMO. Znám spousty lidí co o GW2 neví nic i…

Reklama

Jsem fanoušek Guild Wars a proto si zde dovolím napsat zase nějakou novinku z tohoto nanejvýš pozoruhodného MMO. Znám spousty lidí co o GW2 neví nic i Ty, kteří ví něco, ale vlastně nic. Potom je tu skupinka těch co ví něco, ale je toho málo, protože ještě spousta věcí není k vidění. K těm patří právě fanoušci GW2.

 

Hráči na poli MMORPG se kolikrát k tomuto žánru dostali náhodou nebo je k tomu přivedl jejich kamarád. Já se k tomu dostal přes kamarády a jsem za to rád. Hrál jsem spousty takovýchto masivně multiplayerových her,  počínaje WoW. I dnes si rád něco takového zahraji. Bohužel se mi zdá, že tento žánr se neposouvá někam dál už nějaký ten pátek, ale jenom přešlapuje na místě. Záchranu vidím právě v Guild Wars 2, které slibuje mnohé kroky dál. Jestli to budou kroky úspěšné můžeme jen odhadovat, ale zveřejněná videa tomu jen nasvědčují. Zatím se objevilo nespočet her s dobrým potenciálem, ale nakonec ztroskotaly právě kvůli novotám nebo měli chyby tam, kde je jiní nemají.

 

 

 

Včera se objevil článek na oficiálním webu a přinesl nové informace z kterých se dá vyvodit, že PvP bitvy by mohly být hodně velké a celé to připomíná takový western. Vysvětlím proč a dole máte odkaz na celý článek, který je v anglickém jazyce.

 

WvWvW

 

Už nějakou dobu se ví o plánech na bitvy WvWvW. Tedy o bojích mezi třemi světy na určitých mapách. V tuto chvíli známe počet velkých map pro tento účel a půjde o 4 obrovské lokace, které budou tak nějak žít vlastním životem a hráči ten život budou ovlivňovat a upravovat pozice v jednotlivých oblastech. Zní to šíleně, jenomže když se mluvilo o WoW, tak přicházely také názory, že to snad ani není možné a nakonec se hra objevila se vším co slibovala.

 

Dále je z článku jasné, že boj o pevnosti, hrady a výhodné pozice bude tuhý a zapojí se do něj jak hráči tak samotné NPC, které Vám následně mohou pomoci, když pomůžete Vy jim. Je potvrzené, že půjde nabírat zkušenosti a sbírat věci právě ve WvWvW a hráči se mohou napojit od prvního lvl. Teď budete moci zůstat v PvP, když Vás to bude bavit a zabíjet protivníky a NPC tam.

 

 

 

Taky už máme jasno v tom, že bude v GW2 existovat zničitelné prostředí a také lze stavět katapulty a různé obléhací zbraně. Dalo by se říci, že půjde o další část v craftingu, ale nebude nejspíš potřeba na to mít určité body, ale stačí koupit něco a začít budovat. Občas můžete přepadnout nějakou karavanu, pomáhat jiným skupinám a bránit vlastní kousek země. Za vítězství a při dobrém postupu se Vašemu serveru a lokacím připočtou bonusy - ty najdete i v pevnostech a na zvláštních místech.

 

Zde je odkaz na kompletní článek: www.arena.net

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama