Velké slevy v Humble Bundle obchodu
Deus Ex Novinka Velké slevy v Humble Bundle obchodu

Velké slevy v Humble Bundle obchodu

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC

Až 90 % na hry vydavatele Square Enix.

Reklama

Online obchod Humble Bundle, který je proslulý hlavně svými ultra levnými „bundly” špičkových her, nyní rozjel lákavou akci na 90 her a kompilací od vydavatele Square Enix. Pro připomenutí, jedná se např. o takové solidní série, jako Deus Ex, Final Fantasy, Just Cause, Legacy of Kain, Life is Strange, Thief či Tomb Raider.

Slevy na takovéto tituly dělají až 90 % (u většiny je to ale mezi 50-80 %), přičemž vždy to jsou klíče pro Steam. Pro využití slevy samozřejmě musíte mít účet na Humble Bundle.

Já bych vypíchl hlavně poslední Shadow of the Tomb Raider z minulého roku za 19,79 EUR (cca 510,-), kompletní první díl Life is Strange za 3,99 EUR (103,-) a taktéž poslední Just Cause 4 z roku 2018 za již docela rozumných 19,79 EUR (510,-).

 

Velké slevy v Humble Bundle obchodu

 

Kromě těchto relativně nových her ve slevě najdete také staré a legendární tituly doslova za pár kaček, pokud je ještě nemáte. Deus Ex za 1,39 EUR (36,-), parádní upírská trilogie (2., 3. a 5. díl) Legacy of Kain dohromady za 5,22 EUR (125,-) nebo boží bojovková plošinovka Mini Ninjas za 2,49 EUR (64,-) jsou dobrým příkladem.

Já bych ještě zmínil dvě naprosté klasiky. Urban Chaos je výtečná policejní akční hra, jež touto slevkou (1,49 EUR / 39,-) slaví svých 20 let a výborným dungeonem staré školy je už dříve obávaný a na dnešní poměry až brutálně těžký Deathtrap Dungeon z roku 1998 slavného herního producenta a spisovatele Iana Livingstona, který mimo jiné zásluhy spolu založil společnosti Eidos Interactive a Games Workshop. Tato slevová akce platí do konce tohoto týdne.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama