Veřejná beta Sniper: Ghost Warrior 3 pouze na PC
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Veřejná beta Sniper: Ghost Warrior 3 pouze na PC

Veřejná beta Sniper: Ghost Warrior 3 pouze na PC

LakilukCZ

LakilukCZ

4

Konzolisté nebudou mít možnost hru před vydáním vyzkoušet.

Reklama

Chcete si před vydáním plné verze zahrát Sniper: Ghost Warrior 3? Pokud plánujete hrát na počítači, tak budete mít šanci. Společnost CI Games oznámila veřejnou betu, která bude pouze na PC. Servery budou prostřednictvím Steamu spuštěny 3. února, registrace jsou již otevřeny. Konzolisté bohužel nebudou mít možnost Sniper: Ghost Warrior 3 před vydáním vyzkoušet, pokud se něco nezmění.

Veřejná beta zahrne dvě mise z kampaně, jmenují se Cut Out a Blockout. První z nich nabídne infiltraci základny separatistů. Našim primárním úkolem pak bude získání přístupu k nepřátelské komunikaci a zajistit si tak výhodu nad nepřítelem. Blockout pak představí kooperaci s lokálním odbojem zvaným Rotki Lions. Naším cílem bude jakýsi Ivan Krutschev, jeden z nejvýše postavených cílů na seznamu hlavního hrdiny Jona. Hlavní devízou mise pak má být možnost volby postupu. Bude jen na vás, jestli si najdete příhodné snajprovací místečko, obejdete nepřátele nebo se rozhodnete vzít nepřátelskou základnu útokem. Fantazii se meze nekladou.

Je možná trošku škoda, že nám beta nenabídne žádnou ochutnávku hry pro více hráčů. Tvůrci slibují plnohodnotný multiplayer a chystají se vytáhnout do boje s takovými velikány, jako jsou Call of Duty a Battlefield.

Plná verze hry má stanoveno datum vydání na 4. dubna pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama