Vernys jméno mé!
Blogy čtenářů Článek Vernys jméno mé!

Vernys jméno mé!

Jan Verner

Jan Verner

Jsem tu s vámi již od začátku existence tohoto webu. Napsal jsem již nemalý počet článků a až do teď jsem měl tu drzost vám neříci kdo vlastně je ten…

Reklama

Jsem tu s vámi již od začátku existence tohoto webu. Napsal jsem již nemalý počet článků a až do teď jsem měl tu drzost vám neříci kdo vlastně je ten Vernys a co tady pohledává.

 

Mé celé jméno zní Jan Verner, narodil jsem se 4.12 1995 a v současné době mi je15 let. V současnosti studuji stále na Základní škole Aloisina Výšina v Liberci, kde jsem se také narodil. Má přezdívka není nijak složitá a myslím si, že není vyloženě špatná. Pod jménem Vernys (ve škole mi říkají spíše Verny) mě najdete skoro všude. Jdou mi mimo jiné jazyky, ve kterých jsem opravdu dobrý, a dá se říci, že mě i baví.

Co se týče mně a herní scény, na počítači hraji od nějakých 5 let, mou první hrou byl Prince of Persia, tehdy ještě ve 2D. Jako malý jsem si Prince zamiloval a hrál jsem je všechny. Dnes už to není vyloženě to, co bývalo a zjednodušování herních principů je opravdu jeden velký problém. Snažím se být pořád lepší a lepší a vše musí být naprosto dokonalé, aby se mi to zamlouvalo a opravdu líbilo. Nespokojím se, jen tak s něčím a dá se říci, že jsem více náročný a mé požadavky jsou ve většině případů velké.

 

 Snažím se, se všemi vycházet a zároveň být nekonfliktní. Řekl bych, že se mi to zatím daří. Jsem poměrně klidný, ikdyž to tak občas nemusí vypadat. Rád hraju hry, koukám na filmy, spím, jezdím na snowboardu a miluju dobré jídlo. Co se týče mého působení na herní scéně, je to poněkud zvláštní, ale až do minulého roku jsem měl opravdu velmi špatný počítač. Občas jsem si zahrál starší tituly, nebo jsem brouzdal na netu, ale nové tituly jsem hrával výhradně u kamarádů. Jakmile jsem dostal nové PC, velice rychle jsem se do toho dostal a vše bylo jako dříve.

Aktivně se zajímám o počítače jako takové a především o HW. Ten mě dřív vůbec nebavil a říkal jsem si, že mi je jedno, jak se jmenuje to a to, ovšem dnes je mým velkým koníčkem. Aktivně jsem se o něj začal zajímat v době, kdy jsem si měl vybrat komponenty pro můj vlastní nový stroj. Mé zkušenosti nabraly na obrátkách a už teď toho vím opravdu požehnaně a sám si říkám, jak jsem se to mohl za pouhý rok všechno dozvědět. Ve volném čase jsem také příležitostným fanouškem motocrossu a jezdím na snowboardu. Poslouchám všechno od Popu, přes trance až po Rock.

Welcome to the future 

Jak sem se již zmínil, dříve mně byla herní scéna se vším co kní patří trochu ukradena a hrál jsem v podstatě to, co tehdy frčelo a co moje železo utáhlo. Dnes je vše jinak a kupuju si hry, které opravdu stojí za to, ne žádné nahypované nekvalitní tituly, kterými se herní trh jen hemží, bohužel. Hraju především akční hry, RPG a závodní hry. Za kvalitní tituly považuji kupříkladu sérii AC, Fallout, Mirrors Edge, Mass Effect či Need for Speed nebo staré dobré GTA.

 

 Naopak vůbec nemám rád strategie. V současné době vlastním pouze PC, měl jsem i PSP, ale bohužel došlo k závažné nehodě, pří níž přišlo o život a nadějím na jeho oživení nedávám moc šancí. Pokud vás zajímá, co se s ním stalo, tak bylo, samozřejmě omylem, vypráno.

Pomalu se dostáváme k mému psaní. Už dříve jsem přemýšlel, že napíšu nějaký článek na DDworld díky sekci s blogy, ovšem nakonec jsem se od této myšlenky odklonil. Pak se spustil portál Zing a po chvíli se rozjela i rubrika Blogy. I přes počáteční pochybnosti, jsem se nakonec společně s kamarádem rozhodl si svůj vlastní blog založit. Můj první článek byla recenze na Metro 2033 a druhý se věnoval AMD Eyefinity, pak přišlo ještě pár dalších, o těch se ale již nebudu rozepisovat. Nyní můj blog čítá přes 20 článků, viz. obrázek:

 

Já - Redaktorem?!

Co se týče mého psaní, snažím se psát lépe a lépe a největší odměnou za mojí práci je odezva uživatelů a jsem nesmírně potěšen, když mi někdo pochválí článek či recenzi. Zhruba před pů rokem jsem jsem vyplodil článek o PhysX, jelikož jsem zase dostal chuť na psaní a nebylo co dělat. Moc velké naděje jsem tomu nedával, takže jsem napsal, zveřejnil a šel spát. WOW!  Ráno vidím, že článek se opravdu líbí a lidé se chtějí podělit o své názory. Zároveň se daný článek ten den objevil i na hlavní stránce Zingu a na Facebooku. Toto byl pro mě vrchol kariéry blogera a svého cíle jsem dosáhnul, lidem se mé články opravdu začínají líbit a můžu říci, že se budu snažit je dělat lepší a lepší.

Po, pro mě tak přelomovém úspěchu, ale přišel další šok! Parta lidí z CZEN v čele s JakERem mi nabídli, abych pro ně psal, no řekl jsem si, že moje články budou nejspíš opravdu dobré a tak jsem to vzal a co říct, byl jsem vskutku nadšen.

V současné době jsem společně s Amaharou a pár vybranými jedinci diktátor a prosazuji zde své ideologické názory. Co se týče mé implementace sem, pak musím poděkovat svému kamrádovi za vnuknutí myšlenky sledovat, podle mě, nejlepší pořado hrách v ČR a sice, našeho oblíbeného Indiana. Pak víme jak to dopadlo, Indian se Zingem navázal partnerství výměnou za databázi uživatelů a bylo to. Mimo to musím Zingu vznést opravdovou pokonu, jelikož za necelý rok se dokázali vypracovat na nejobsáhlejší webo hrách na území České Repubiky. Opravdu skvělá práce a můžu vám říci, že mě se jen tak nezbavíte.

 

Tak tedy doufám, že se vám můj dnešní, poněkud kratší, ale přecijen nemálo informativní článek líbil a budu rád za plodnou diskuzi pod článkem. Pište cokoliv co vás napdane ohledně mé osoby/názorů, já smysluplnou diskuzi velice rád uvítám a pokud se tak stane, zítra až se probudíte na vás v blogové sekci bude čekat milý dárek :)

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama