Novinka Vesmírná akce Jump Ship působí jako kombinace Sea of Thieves, Left 4 Dead a FTL

Vesmírná akce Jump Ship působí jako kombinace Sea of Thieves, Left 4 Dead a FTL

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S

Mohla by navázat na úspěch Helldivers 2.

Reklama

Nezávislé švédské studio Keepsake Games představilo zajímavě vypadající vesmírnou akci Jump Ship. Žánrově se jedná o kooperativní PvE akci z pohledu první osoby. V týmu pro maximálně čtyři hráče se stanete členem posádky vesmírné lodě, se kterou budete cestovat po galaxii. Z vlastního plavidla ale bude možné také vystoupit a bojovat na jednotlivých planetách. Klíčem k vítězství má být dle autorů týmová spolupráce a postupné vylepšování a opravování lodě.

Kromě výše přiloženého traileru se můžete níže podívat také na záběry z hraní, které zveřejnil magazín IGN. Vybraní novináři, kteří si rozpracovanou verzi hry mohli vyzkoušet, upozorňují na společné vlastnosti a mechaniky s hrami jako Sea of Thieves a Left 4 Dead nebo sérií FTL. Část hráčů pro změnu Jump Ship srovnává s populárním Helldivers 2.

Je však nutné upozornit na to, že titul vzniká v malém studiu o pouhých deseti členech, takže je potřeba držet očekávání v některých oblastech při zemi. Jump Ship vyjde v průběhu letošního roku v early accessu na PC (Steam) i Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama