Vesmírná survival hra Hellion zná datum své Early Access verze
Novinka Vesmírná survival hra Hellion zná datum své Early Access verze

Vesmírná survival hra Hellion zná datum své Early Access verze

LakilukCZ

LakilukCZ

8

Ve hře nám půjde o přežití v známém Newtonovském vesmíru.

Reklama

Hellion je sluneční soustava vzdálená tisíce světelných let od Země. I přes tuto vzdálenost je však cílem první lidské mezihvězdné kolonizace 23. století. Téměř milion kolonizátorů bylo uloženo do kryospánku, aby cestu, která potrvá mnoho desetiletí, vůbec přežili. Po procitnutí se však ocitnou tváři naprosté hrůze. Všude kolem pouze opuštěné orbitální stanice a bitevní lodě. Základní premisa příběhu je velmi jednoduchá, ale pro hru tohoto střihu naprosto dostačující. Je jen na nás, zda odhalíme, co stálo za totální devastací soustavy Hellion.

Přežívat budeme v těch nejdrsnějších podmínkách, jaké si jen umíme představit. Vakuum, mikrogravitace, extrémní teploty, hlad, žízeň, nedostatek kyslíku, to vše ve hře najdeme. Naší nejlepší šancí bude opravit si loď a s ní pak zkoumat okolí. Vše bude podléhat známé Newtonovské fyzice a orbitálním mechanikám. Vakuu bude podléhat dokonce i zvuk. Troufám si tvrdit, že fandové filmů Gravitace, Interstellar či seriálu StarGate Universe budou v sedmém nebi.

Aby toho nebylo málo, ve vesmíru nebudeme sami, a jak je známo, člověk je vůbec ten největší nepřítel. Chcete na ostatní útočit? Není problém. Chcete jim pomoct? Klidně. Chcete být osamělým vlkem a ostatních si nevšímat? I to můžete. Hra bude obsahovat realistickou komunikaci založenou na signálu a vzdálenosti. Pro válečníky tu pak bude detailní systém poškození lodí a dokonce i bitvy uvnitř lodě.

Hellion si budeme moci vyzkoušet už 24. února v rámci předběžného přístupu na Steamu. Staneme se součástí světa, který je budován kousek po kousku. Cílem tvůrců ze Zero Gravity je vytvořit co nejlepší virtuální zážitek, velmi se těší na spolupráci s komunitou. Zní to všechno moc hezky. Snad se tvůrcům vše podaří.

Pokud byste chtěli Hellion na konzolích, tak na ně se dostane později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama