Vesmírné „Call of Duty“ s názvem Boundary dostalo datum vydání
Boundary Novinka Vesmírné „Call of Duty“ s názvem Boundary dostalo datum vydání

Vesmírné „Call of Duty“ s názvem Boundary dostalo datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ambiciózní multiplayerová akce na obzoru.

Reklama

Už delší dobu vyvíjená multiplayerová akce Boundary dostala konečně alespoň orientační datum vydání. Vývojáři ze studia Surgical Scalpels prostřednictvím aktualizované stránky hry na Steamu odhalili, že bychom se dokončeného titulu měli dočkat v průběhu března.

Hra měla podle původního plánu vyjít již před více než dvěma lety. Série odkladů ale způsobila, že se hry pravděpodobně po dlouhém čekání nakonec dočkáme až letos. Boundary by se dalo zjednodušeně řečeno označit jako Call of Duty ve vesmíru.

Vývojáři lákají na akční přestřelky astronautů v nulové gravitaci, které mají svým stylem blízko právě ke zmíněné populární značce od Activisionu. Jednotlivé mapy vás převážně vezmou do okolí vesmírných stanic a dalších objektů na oběžné dráze, které se pokusíte společně se svými spolubojovníky z týmu získat pod kontrolu. Kromě různých typů skafandrů, zbraní a munice má být k dispozici celkem 6 tříd astronautů.

Z pohledu obsahu budou hrát prim jednotlivé multiplayerové režimy. Boundary zatím míří pouze na PC. Do budoucna by se ale hráči měli dočkat také verze pro PlayStation. Bližší informace o hře můžete načerpat na Steamu. Dobrou představu o této vesmírné akci vám ale dokážou nabídnout i níže přiložené záběry z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama