Vesmírný rogue-lite zdarma na Epic Games Store
Crying Suns Novinka Vesmírný rogue-lite zdarma na Epic Games Store

Vesmírný rogue-lite zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC

Leťte do nekonečna a ještě dál!

Reklama

Po prosincových žních, kdy jsme dostávali každý den jednu hru zcela zdarma, se situace na Epic Games Store vrátila do normálu, tudíž nás opět čeká rozdávání her na týdenní bázi.

Minule, tedy na konci roku 2020, jsme se dočkali strategie Jurassic World Evolution od studia Frontier Developments, takže pokud máte rádi dinosaury, byli jste jistě nadšeni. Každopádně týden uběhl jako voda, což znamená, že znovu dochází ke změně nabídky, kdy se tentokrát podíváme do vesmíru.

Crying Suns

Pokud vám po zhlédnutí ukázky níže na mysl dojde oblíbená indie hra FTL, tak to rozhodně není náhodou, jelikož tvůrci z Alt Shift se s Crying Suns snažili o jistou fúzi FTL, Duny a Foundation.

To v praxi znamená, že zde máme co do činění s vesmírným rogue-lite dílem, kde budete prozkoumávat procedurálně generovaný svět, v němž lze narazit na více jak 300 příběhových událostí, jenž naleznete v rámci dramatické příběhové linie, složené ze šesti kapitol, v nichž budete odkrývat pravdu za galaktickým Impériem, které se po 700 letech prosperity rozpadlo.

Při vašem letu se však nevyhnete nepřátelům, kdy souboje s nimi se budou uskutečňovat v rámci taktických bitev.

Přidání hry do knihovničky můžete udělat zde.

Aktivace titulu je možná v následujících sedmi dní, kdy 14. ledna dojde opět k obměně. A tentokrát se můžeme těšit na Star Wars Battlefront II v Celebration edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama