Více postav pro Genshin Impact
Novinka Více postav pro Genshin Impact

Více postav pro Genshin Impact

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Apple iOS Android Android

Plus MiHoYo žádá hráče, aby vyplnili dotazník spokojenosti.

Reklama

Nový event začne ve free-to-play RPG Genshin Impact už velmi brzy a nyní jsme se o něm dověděli pár novinek typu odkdy bude spuštěn a koho jeho prostřednictvím dostaneme. Takže, jedná se o event Gentry of Hermitage Event Wish, který odstartuje 1. prosince a skončí 22. prosince 2020. Exkluzivní postavou bude Zhongli, což již víme delší dobu, ale k němu se nepřipojí pouze jedna další postava, ale rovnou tři čtyřhvězdičkoví strážci, kteří dokážou ovládat obouruční dvousečný meč claymore.

Jednou z dalších nových postav taky známe delší dobu, jde o "Blazing Riff" Xinyan (Pyro) a dále to je "Wolf Boy" Razor (Electro) a "Frozen Ardor" Chongyun (Cryo). Po skončení eventu budou všechny tři postavy kdykoli dostupné prostřednictvím libovolného banneru.

Zhongli je pětihvězdičkový Geo, ovládající polearm. Bude k dispozici prostřednictvím úkolu od prvního dne spuštění akce, kdy bude do hry Genshin Impact přidána nová kapitola Historia Antiqua. Chcete-li si ale projít jeho příběh, musíte mít splněno několik věcí. Musíte dosáhnout Adventure Rank 40, musíte posbírat Story Key a mít za sebou úkol Chapter I: Act III, kde hraje právě Zhongli dost velkou roli.

Na oficiálních internetových stránkách hry Genshin Impact je k dispozici "průzkum spokojenosti zákazníků". Tweet, uveřejněný na oficiálním Twitter účtu této hry, (viz níže), nabádá hráče aby jej vyplnili protože to: "Pomůže to Paimonu vytvořit pro všechny přátelské a harmonické komunitní prostředí."

Průzkum pokládá otázky týkající se celé řady témat, včetně demografických údajů, herních návyků a také ohledně spokojenosti. Po informacích ohledně země původu následuje několik otázek ohledně fanouškovské stránky této hry na Facebooku, která doposud shromažďovala informace o názorech hráčů a o tom, na co by ve hře chtěli v budoucnu narazit, případně co by se mělo zlepšit. Průzkum pak pokračuje dalšími otázkami ohledně různých specifik týkajících se hry samotné.

Průzkum ohledně hry Genshin Impact shromažďuje hodně informací o postavě Childe Tartaglia. Jde o info typu "Jaký je váš názor na tuto postavu?" s tím, že ji můžete ohodnotit na stupnici od jedné do pěti, přičemž jednička znamená "Vůbec se mi nelíbí" a pět je přesným opakem. Následnující otázky se soustředí na vlastnosti postavy a mezi podružnými, volitelnými důvody proč si tuto postavu vybrat, jsou třeba hlas dabéra, jestli jde o 5 hvězdičkovou postavu a různé další drobnosti jako herní mechaniky anebo osobnost. Ale MiHoYo se zajímají také o negativní reakce, pro které slouží i volné textové pole.

Hráči se nakonec průzkumu mohou rozhodnout, zda chtějí s tvůrci dále spolupracovat na dalších průzkumech. Ty ale vyžadují poskytnutí svého telefonního čísla nebo emailu.

Genshin Impact je v současné době k dispozici pro PlayStation 4, pro PC a pro zařízení s Androidem a iOS. Na cestě je také verze pro Nintendo Switch a jen připomínáme, že banner Childe končí 1. prosince 2020.

Nakonec ještě přidáme info, že Genshin Impact v říjnu pokořila rekord, kdy vydělala víc digitálních peněz než všechny ostatní.

Více postav pro Genshin Impact

Zdroj: Twitter a MiHoYo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama