Fallout 76 Novinka Video k rozšíření Steel Dawn do Fallout 76

Video k rozšíření Steel Dawn do Fallout 76

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Začněte příběhovou linii Bratrstva oceli.

Reklama

Vydání online Falloutu s dodatečným číslem 76 se stalo studnicí různých internetových vtipů, jelikož hra vyšla v naprosto rozbitém stavu, nebylo v ní příliš co dělat a chyběly například i lidské NPC postavy.

Nutno ovšem podotknout, že v rámci uplývajícího času se firmě podařilo titul podstatně vylepšit, kdy třeba letošní aktualizace Wastelanders zajistila živější svět s několika zajímavými postavami (recenze zde). I když samozřejmě v rámci tradice společnosti zde stále nalezneme nekonečné množství bugů.

Je ovšem rozhodně příjemné vidět, že dobrodružství z Appalachie není pro Bethesdu mrtvé a neustále se snaží ho různými způsoby vylepšovat.

Jedno z dalších bezplatných rozšíření se navíc objevilo ve hře minulý týden, kdy jsme se díky chybě dočkali brzkého uvolnění první kapitoly nové questové linie pro Bratrstvo oceli (Brotherhood of Steel, chcete-li), kde do Kalifornie dorazila paladin Leila Rahmani s jejími jednotkami, přičemž si můžete vybrat, zda budete spolupracovat s nimi či proti nim.

S tímto začátkem nové questové linie se přirozeně dočkáme i dalšího vybavení, zbraní a lokací, které budou osídleny novými NPC. K tomu se ještě můžeme těšit na speciální C.A.M.P. přístřešky, které budou odděleny od vašeho hlavního C.A.M.P.u.

Navíc se dočkáváme připomenutí, že 15. prosince startuje třetí sezóna, která v sobě bude skrývat odměny v podobě dvou nových spojenců, lunchboxů a dalších různých věcí.

Fallout 76: Steel Dawn je zdarma dostupné pro všechny majitele hry.

V případě zájmu si základní hru můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama