Hogwarts Legacy Novinka Video průvodce školou v Hogwarts Legacy

Video průvodce školou v Hogwarts Legacy

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tvorba hlavního hrdiny vám může zabrat řadu hodin.

Reklama

Tvůrci Hogwarts Legacy bylo naznačováno, že jejich nejnovější prezentace bude opravdu plná informací. Takovou nálož, jaká nám byla ve výsledku dodána, však očekával jen málokdo, protože toho bylo představeno opravdu hodně. Celá ukázka odstartovala tvorbou hrdiny. V editoru zřejmě strávíme opravdu hodně času, protože škála možností prezentovaná autory je opravdu rozsáhlá. Nastavit si lze pohlaví, detaily obličeje, nebo účes, s nímž do herního světa zamíříte. Tahle část se rozhodně stane něčím, u čeho se budou moci fandové herního světa opravdu vyřádit. Zatímco jinde, širší škálu možností v rámci volby obtížnosti nenajdete, zde se může těšit rovnou na čtyři varianty, z nichž si půjde vybrat.

Video průvodce školou v Hogwarts Legacy

Na své si díky tomu přijdou v Hogwarts Legacy jak fanoušci lehkého hraní, tak i ti, kteří hledají ve hrách výzvu. Ta v herním světě nebude scházet, protože nabídne hráči zajímavě fungující soubojový systém stojící na správném řadění kombinací. Čím více úderů budete schopni do svého útoku vměstnat, tím vyšší se může stát jeho efektivita. Zajímavé je odrážení magie, jež v mnoha ohledech připomíná formát, se kterým pracují třeba čistokrevné akční projekty. Je otázkou, jak se právě tento prvek tvůrcům podaří optimalizovat. Samotný koncept soubojů však vypadá velmi specificky, škála kouzel navíc nemá být úplně malá, takže si člověk teoreticky bude moci určit, jakým typem mága se stane.

Video průvodce školou v Hogwarts Legacy

Souboje budou hodně důležitým prvkem. Prim však v Hogwarts Legacy bude hrát bezesporu zpracování herního světa, který se díky propracovanému příběhovému pozadí stane místem, jež budete chtít za každou cenu co nejvíce prozkoumat a odhalit všechny jeho taje. Postava, v jejíž kůži budete Bradavicemi proplouvat, bude trošku starší, než je klasický věk. To jí ovšem nemá v ničem bránit se efektivně zapojit do chodu školy a objevování kouzelnického světa, který vám podle tvůrců má co nabídnout. Za jedinou slabinu Hogwarts Legacy lze z prezentovaných záběrů minimálně v tento moment považovat animace, k jejich doladění je však mají tvůrci ještě čas.

Datum vydání Hogwarts Legacy je přeci jen stanoveno až na 10. února 2023, kdy hra dorazí na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Později taktéž zamíří na Nintendo Switch, přesné datum však aktuálně není známo.

Video průvodce školou v Hogwarts Legacy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama