Video ukazuje Bleeding Edge v celé své kráse
Bleeding Edge Novinka Video ukazuje Bleeding Edge v celé své kráse

Video ukazuje Bleeding Edge v celé své kráse

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Ukázka celého zápasu z Gamescomu.

Reklama

Ninja Theory, autoři skvělých her jako Hellblade: Senua´s Sacrifice, Enslaved: Odyssey to the West či nedoceněné reimaginace DmC: Devil May Cry, na letošní výstavě E3 oznámili svůj připravovaný titul s názvem Bleeding Edge. Mnoho lidí v té době bylo zklamáno, že se toto studio pouští po depresivním Hellbladu zrovna do multiplayerové akční týmovky, avšak první ohlasy od novinářů, co si hru mohli vyzkoušet, naznačovaly, že se jedná o veskrze velmi zábavnou záležitost, která bodovala především skvěle navrženými hrdiny a zběsilou akcí.

S příchodem Gamescomu se o tomto tvrzení mohli přesvědčit i samotní návštěvníci tohoto herního veletrhu, jelikož si na něj studio připravilo herní ukázku i pro širokou veřejnost. Právě této možnosti vyzkoušení se chopil i YouTuber známý pod přezdívkou Arekkz, jenž celé své hraní posléze nahrál na svůj kanál, takže si o hře mohou udělat lepší obrázek i ostatní, kdož se na Gamescom nedostali.

Záběry rozhodně působí zajímavě, kdy hra svojí barevnou paletou a punk-rockovým vizuálem silně připomíná Sunset Overdrive od Insomniacu smíchaný s hratelnostními prvky z Overwatche.

Pokud jste ale stále na vážkách, zda hru pořídit, tak máme pro vás dobrou zprávu, jelikož titul bude při svém vydání součástí Game Passu od Microsoftu. Bohužel však okolo samotného data vydání zatím vůbec nic nevíme, takže si prozatím musíme vystačit s informací, že se Bleeding Edge momentálně vyskytuje ve fázi alfa testování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama