Battlefield 2042 Novinka Video vtipně srovnává Battlefield 2042 se Cyberpunkem 2077

Video vtipně srovnává Battlefield 2042 se Cyberpunkem 2077

Dominik Tománek

Dominik Tománek

17
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dunkey představuje Battlefield 2077.

Reklama

O nejnovějším dílu série Battlefield toho padlo v médiích opravdu hodně. Prakticky každý den přichází další nepříliš dobré zprávy a kritika. K té se částečně přidal i youtuber videogamedunkey, který má úžasný dar toho vtipně a zároveň často trefně popisovat problémy různých her. Někdy (jako v případě tohoto videa) k tomu nepotřebuje padnout žádné slovo.

Video s názvem Battlefield 2077 přirovnává nepříliš podařené vydaní Battlefield 2042 k Cyberpunku 2077, například když srovnává marketingově vyleštěné záběry před vydáním hry s nefunkční verzí při vydání. Katastrofální uvedení hry Cyberpunk 2077 z minulého roku se ostatně v posledních týdnech připomínalo vícekrát, a to v návaznosti na kontroverze kolem titulů, jako je nejnovější Battlefield nebo Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition.

Dunkey není bezduchý hater, podobně trefně totiž komentuje prakticky všechny větší vycházející hry, nebo třeba některé herní mechaniky. Pokud rádi sledujete kriticky zábavnou formu videí o hrách, tak je videogamedunkey zdrojem takovéto zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama