Vidlácká hra s českým dabingem Last Holiday slaví úspěch na Startovači
Last Holiday Novinka Vidlácká hra s českým dabingem Last Holiday slaví úspěch na Startovači

Vidlácká hra s českým dabingem Last Holiday slaví úspěch na Startovači

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy Windows PC

První milník už má za sebou.

Reklama

Simulátor „českého venkova“ Last Holiday nakonec zamířil na Startovač a podle všeho se mu na této platformě zatím nebývale daří. Jeho tažení je teprve na počátku a hře se povedlo překonat milník nutný k realizaci celého projektu. Ten byl až překvapivě nízko. Studio žádalo pouze 55 tisíc korun, což trošku evokuje vzpomínky na kickstarterovou kampaň deskové hry Kingdom Come u níž byla startovní částka natolik směšná, že i přestože se jí tvůrcům ve výsledku podařilo mnohonásobně překonat ve finále pak z jejich strany přišla smutná zpráva v podobě toho, že nejsou schopni svůj výtvor za získanou sumu realizovat. V tomto případě to však může být úplně odlišná situace.

Vývojáři z Boomer Games mají na sběr peněz ještě více než 27 dní, během nichž jsou schopni získat od komunity relativně slušné peníze. Hlavní bude asi rezonance celé kampaně a dovednost Last Holiday upoutat pozornost všech, kterým se líbí tématika série Polda. Velkým esem se v očích řady hráčů může stát fakt, že hra bude obsahovat český dabing a kamaráda hlavního hrdiny Slávka nenamluví nikdo jiný než Jakub Prachař. Ve škále dabérů nebude scházet třeba ani Petr Rychlý, z něhož se v tomto případě stane místní kněz.

Samotný příběh Last Holiday se bude odehrávat na středočeské vesničce v éře plné poctivých potravin, alkoholu, aut a samozřejmě holek, bez nichž by to nebylo to pravé ořechové. Krom hlavní dějové linie tu budete moci absolvovat také mise spojené s obehráváním hospodských kunšaftů v kartách, sestavováním vašeho auta, nebo kooperace s tvůrcem geniálních nápadů Slávkem. Důvodem proč se studio vydalo cestou Startovače má být fakt, že tu daná možnost jednoduše je. Cíle nemají malé, což se můžete přesvědčit přímo na stránkách kampaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama