Vidlák Edgar - Bokbok in Boulzac
Novinka Vidlák Edgar - Bokbok in Boulzac

Vidlák Edgar - Bokbok in Boulzac

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch Linux Linux Xbox Xbox One

Nová adventura s komickým poustevníkem. Demo zdarma!

Reklama

Edgar je podivínský poustevník s cedníkem na hlavě, který žije na samotě pouze se svojí milovanou slepicí a živí se pěstováním tykví. Z hloubi duše nesnáší civilizaci a už vůbec ruch velkoměsta, jemuž se vyhýbá, jak to jen jde. Jenže jednou se stane něco moc divného, že i přes svoji nechuť si Edgar chtě nechtě musí vzít slípku s sebou a vydat se do blízkého města Boulzacu, aby pomohl svým zákazníkům a postupně začal odhalovat jedno velké tajemství.

 

Vidlák Edgar - Bokbok in Boulzac

 

Hlavní lokace ve hře, město Boulzac, je inspirováno skutečnou vískou Boulazac, jež se nachází v jihozápadní Francii východně od vinařského centra Bordeaux, a i pěkná a vesele vyvedená prostředí hry v grafice, která má svými ostrými tvary evokovat papírové výstřižky, jsou inspirována francouzským venkovem. Příběh by měl zabrat mezi třemi až pěti hodinami.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qMAg5l_Ifbs[/embed]

 

Edgar - Bokbok in Boulzac je nová komická příběhová adventura s kreslenou grafikou od malého čtyřčlenného francouzského studijka La Poule Noire z městečka Angouleme, jež se nachází ve stejné části země jako zmíněný Boulazac. Edgar - Bokbok in Boulzac je jejich prvotinou právě vydanou na Humble Bundle za 15,99 EUR (cca 400,-), na Steam by měla hra za podobnou cenu dorazit odpoledne. Později Edgar vyjde i na SW a X1. A pro PC si můžete stáhnout demoverzi asi na 30 minut hraní.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama