Vikinský survival Valheim boduje i nadále
Valheim Novinka Vikinský survival Valheim boduje i nadále

Vikinský survival Valheim boduje i nadále

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11
Platformy Windows PC

Hráči i prodané kopie se stále zvyšují.

Reklama

Před týdnem jsme vás informovali o tom, že vikinský survival Valheim si při svém vydání získal srdce mnoha hráčů, kdy aktuálně z více jak 42 tisíc recenzí na Steamu zvedá celých 96 % z nich palec nahoru.

Titul navíc za méně než týden prodal jeden milión kopií, což je na indie hru skutečně velký úspěch, který však ještě stále nekončí.

Vývojáři ze švédského studia Iron Gate totiž oznámili, že se jim během prvních 13 dnů povedlo pokořit hranici dvou miliónů prodaných kusů, což je úctyhodné číslo.

Hráčská základna se navíc během včerejšího dne vyšplhala na 392 862 lidí hrajících v jeden moment (podle SteamDB), což Valheim doneslo až na třetí příčku nejpopulárnějších titulů na platformě Steam, kdy před ním byly už jen dvě stálice v podobě Counter Strike: Global Offensive a Doty 2.

Nyní je hra sice již zpět na čtvrtém místě, kdy ji opět předběhlo populární PUBG, avšak stále jsou na místě gratulace.

Vikinský survival Valheim boduje i nadále

Každopádně tento článek ukončíme jedním upozorněním, kdy ředitel společnosti Iron Gate, Richard Svensson, na svém Twitteru upozorňuje na přítomnost bugu, který vám může smazat váš svět i postavy (nejčastěji se objevuje při zavření hry zkratkou ALT+F4), tudíž doporučuje zálohovat vaše uložená data, ke kterým se na operačním systému Windows dostanete touto cestou:

C:\Users\Username\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim\

Titul si za 16,79 eur (435 Kč) můžete zakoupit v obchodě Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama