Víme, kdy vyjde PC verze Fable 3
Fable III Novinka Víme, kdy vyjde PC verze Fable 3

Víme, kdy vyjde PC verze Fable 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

1

Microsoft po nekonečně dlouhých měsících konečně prozradil datum vydání PC verze třetího dílu Fable + <strong>informace o novém DLC a galerie z PC verze</strong>.

Reklama

Zatím to vypadá, že se fanoušci dočkají 17. května v Severní Americe a o dva dny později v Evropě, Austrálii a na Novém Zélandu.

Čekání to bylo vskutku úmorné, přičemž vydavatelský dům si dával docela na čas. X360 verze vyšla již v říjnu minulého roku a mírně upravený původní plán zněl tak, že se Fable 3 na PC dočkáme někdy okolo Vánoc.

To se však nestalo, a když Microsoft neoznámil datum vydání ani na letošní výstavě CES, celá řádka hráčů začala být nervózní.

Odměnou za trpělivost jim tak, kromě hry samotné, bude alespoň bonusový obsah, včetně toho, jenž se objevil ve sběratelské edici (quest, psí plemeno, region atd.).

Tím však příval informací nekončí. Studio Lionhead promluvilo rovněž o zatím posledním DLC - Traitor's Keep - kterého se dočkáme již 1. března.

Cena byla stanovena na 560 microsoftích bodů, po jejichž zaplacení se můžete těšit na novou příběhovou linku, přímo navazující na konec hry.

Během ní budete muset odhalit zrádce, kteří se vás, vládce Albionu, pokusili zabít, což vsá zavede do zbrusu nových lokací, v nichž budete moci nasbírat dalších 250 bodů acievementů.

- Celou galerii z PC verze naleznete zde

- Obrázky z nově ohlášeného DLC zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama