Víme, na čem poběží nové Borderlands?
Borderlands 2 Novinka Víme, na čem poběží nové Borderlands?

Víme, na čem poběží nové Borderlands?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

9

Necelé dva měsíce před oficiálním vydáním se na Steamu objevily oficiální hardwarové požadavky Borderlands 2.

Reklama

Ty ve své minimální podobě sestávají z operačního systému Windows XP SP3, dvoujádrového procesoru o frekvenci 2,4 GHz, 2 GB RAM, grafické karty GeForce 8500/ Ati Radeon HD 2600, nebo lepší a 20 GB volného místa na disku.

Co se těch doporučených týče, tam můžete přihodit Windows 7, Quad Core procesor běhající na frekvenci 2,3 GHz, 2 GB RAM a alespoň GeForce GTX 560, potažmo pak Ati Radeon HD 5850. To nezní vůbec zle. Za upozornění patří díky jednomu z našich čtenářů.

Mimo to se na síti objevil i rozhovor s Brianem Martelem z Gearbox, podle nějž současní hráči nerozumí konceptu DLC balíčků a pravidelně si stěžují na skutečnost, že se na nich začíná pracovat ještě před vydáním samotné gamesy.

„Co lidé zdá se nechápou je, že to nezřídka trvá celé měsíce než se hra po dokončení dostane na pulty“ objasnil Martel. „Po jejím dokončení však naše zaměstnance potřebujeme udržet v pracovním tempu a k tomu nám pomáhají právě DLC.“

„Alespoň v našem případě většinou stažitelné balíčky představují věci, které jsme chtěli dostat do hry samotné, ale z jakéhokoliv důvodu se nám to nepodařilo. Po ukončneí vývoje hry je tak ideální doba začít s pre-produkcí, aby se zabránilo tomu, že budou zaměstnanci nevytížení.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama