Vítejte v mém blogu
Blogy čtenářů Článek Vítejte v mém blogu

Vítejte v mém blogu

Jan Šulovský

Jan Šulovský

Herní průmysl se za svou dobu existence vypracoval do gigantických rozměrů a stal se samostatným odvětvím. Hry už nejsou jen prostředkem k zabití…

Reklama

Hry a já, já a hry a hry světu

 

Herní průmysl se za svou dobu existence vypracoval do gigantických rozměrů a stal se samostatným odvětvím. Hry už nejsou jen prostředkem k zabití krátkého volného času, kdy si nemůžeme rozdělat něco většího, protože za chvíli se pro nás staví naši přátelé, se kterými se půjdeme oddávat večerní zábavě. Staly se samostatnou kapitolou v našem životě. O hrách se mluví, o hrách se píše, hry jsou všude kolem nás. Život je totiž hrou. A kdo nebude hrát, nic nevyhraje.

 

Hry hrajem a hrát budem

 

Když tak každý den prohlížím web, ať už Zing nebo kterýkoliv jiný, vždy dojdu k jednomu jasnému závěru. Hraní nás baví. Kéž by byla každá práce hrou... Mnozí nehráči nad námi kroutí hlavou, jak dokážeme takovou spoustu času prosedět u obrazovky nebo monitoru. Ale kde jinde máme možnost bojovat za svobodu v našich černých dějinách, budovat svůj vlastní svět nebo procestovat ten skutečný v pohodlí svého domova? Reálné zážitky nám hry sice nahradit nemůžou, ale technologie se neustále vyvíjejí a proto se nebojím říct, že jednou nepoznáme rozdíl mezi hrou a realitou. Zda je tahle skutečnost kladnou nebo zápornou informací, nechám na vás.

 

Je to náš svět

 

Ve svém okolí nemám mnoho stoupenců, kteří by se mnou sdíleli můj názor a celkový postoj ke hrám. Proto doufám, že pár chápavých tváří najdu mezi vámi čtenáři a návštěvníky Zingu. Ostatně, máme společný zájem. A nezáleží na tom, který herní žánr preferujeme. V zásadě se shodneme. Kdo hraje hry, žije dva životy.

 

Ve svých článcích se s vámi podělím o nejlepší i nejhorší herní zážitky.

Těším se na Vaše názory.

 

JANSULOVSKY

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama