Vítejte v neonové džungli, Yakuza 0 je tady!
Novinka Vítejte v neonové džungli, Yakuza 0 je tady!

Vítejte v neonové džungli, Yakuza 0 je tady!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Čeká na vás startovní trailer a oznámení free DLC obsahu.

Reklama

Yakuza se konečně dostala až k nám do Evropy. Naštěstí z ní nemusíme mít vůbec strach, protože jejím cílem jsou konzole PlayStation 4 nás hráčů. Dnes totiž vychází Yakuza 0 a tak vám nabízíme startovní trailer a spolu s ním i plány Segy na stahovatelný obsah.

Sega bohužel hned přiznává, že bude během několika příštích pár týdnů vydávat patche, které ale budou obsahovat i další stahovatelný obsah do hry. Který bude samozřejmě zdarma. Každá oprava tak bude obsahovat in-game předměty jako je nové oblečení, zbraně, předměty, a komponenty k výrobě. První bonusový obsah je možné stáhnout již dnes a až do 14. února budou každý týden k dispozici další. Hráči se k tomuto obsahu dostanou jednoduchým způsobem, stačí si zajít ke klaunovi jménem Bob, kterého najdete v přední části svatyně v Kamurocho nebo Sotenbori.

Příběh hry Yakuza 0 začíná 9. prosince roku 1988. Japonská ekonomika je na vzestupu a tak se stávají všem dostupné další neřesti. A jak postupně zjišťujeme, každý člověk má svou cenu. Postupně zavítáte do fiktivních částí Kamurocha, Tokia, Sotenbori a Osaky, plných vykřičených podniků. Ty vyloženě praskají ve švech a nabízí zábavu mladým kriminálníkům. Nebo tady najdete lidi, kteří za hromady jenů bojují v pouličních rvačkách nebo se pouští do riskantních investic do nemovitostí. Hráči pak budou pomáhat formovat základy legendárního protagonisty série Kazumy Kiryu a Gora Majimy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama