Vizuální zlepšení okolí a nový realistický mod pro Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Vizuální zlepšení okolí a nový realistický mod pro Kingdom Come: Deliverance

Vizuální zlepšení okolí a nový realistický mod pro Kingdom Come: Deliverance

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

24
Platformy Windows PC

Větší výzvu s výraznějším prostředím si můžete stáhnout na PC.

Reklama

Grafické zdokonalení

Modder pod jménem bravo16mt našel nový způsob, jak zdokonalit vizuální stránku Kingdom Come: Deliverance. Tento mód, zvaný Ambient Occlusion Fix, upravuje okolní prostředí tak, aby vypadalo výraznější a ostřejší. Snižuje textury a dodává hře realističtější pojetí.

Za účelem prezentace nově vylepšených efektů přidal i několik srovnávacích screenshotů, které můžete vidět níže. Standardní verze hry je v levé části a upravená verze v pravé.

Zájemci si mohou mód stáhnout a nainstalovat i s návodem zde.

Tvrdý realismus

Kingdom Come: Deliverance není úplně jednoduchá hra, ale můžete změnit Jindřicha ze slabého rolníka na strašlivého rytíře poměrně rychle, pokud víte, co dělat. Modder Knoxogoshi si řekl, že chce hru brutálně těžkou. Zaměřil se na obtížnost boje, zpomalení postupu a dělá měnu ve vašich kapsách těžší. Zní to zajímavě, takže pokud jste již dokončili svou první hru, pak by to mohlo být dobré ospravedlnění začít znovu.

Dotýká se téměř všech herních systémů. Mod vylepšuje každou zbraňovou hodnotu škody a požadavky na sílu, což znesnadní práci s nejlepší zbraní. Budete také muset věnovat větší pozornost na typ zbraně, kterou používáte: např. žezla (palice) budou poškozovat vycpané brnění a budou vážit mnohem víc než jiné zbraně.

Dále je zde upraveno okno pro perfektní blok a hladovění bude rychlejší. U obchodníků nalezneme vyšší ceny a k penězům si taky lehko nepřijdeme. Spaní na ulici je zkrátka nemožné a potřeba jídla je velmi důležitá, pravděpodobně budete muset ukrást hodně chleba, abyste přežili.

Zdá se, že mod bude pořádná dávka nervů a soustředění. Nadšenci, kteří mají zájem, naleznou mód na stránce NexusMods.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama