Vrací se série Halo ke svým kořenům?
Halo Infinite Novinka Vrací se série Halo ke svým kořenům?

Vrací se série Halo ke svým kořenům?

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Nový obal krabicové verze tomu naznačuje.

Reklama

První ukázky gameplaye nadcházejícího titulu Halo Infinite se dočkáme ve čtvrtek při příležitosti velkého Xbox streamu. Vývojáři si ovšem pro fanoušky připravili menší ochutnávku, a to v podobě zveřejnění náhledu krabicové verze. Ta pro mnohé působí nostalgickým dojmem.

Koncept krabicové verze se totiž nápadně podobá původní klasice Halo: Combat Evolved. Můžeme si všimnout, že v obou případech stojí v popředí Master Chief na Halo prstenci, přičemž ten se za ním v pozadí zakřivuje. Dále stojí za zmínění i podobnost, kdy v pozadí prolétají lodě Pelican a zároveň střílejí z paprskových děl. Zápěstí Mater Chiefa u krabicové verze Halo Infinite je dokonce vybavené jakýmsi přístrojem. Mohlo by se tak jednat o nový aspekt gameplaye, kteří vývojáři do hry přidali.

Vrací se série Halo ke svým kořenům?

Halo: Combat Evolved patří mezi oblíbenou hru ze série Halo. Hra vyšla v roce 2001 a jednalo se o silnou konkurenci v boji konzolových exkluzivit. Oproti tomu Halo 5: Guardians nesklidilo tolik úspěchu. Je tedy možné, že se vývojáři z 343 Industries rozhodli vrátit k začátkům, které tak dobře fungovaly společnosti Bungie, která tuto sérii přivedla k životu.

Vrací se série Halo ke svým kořenům?

 

Skutečný gameplay nás tedy čeká zítra v 18:00 SELČ, kde si kromě Halo Infinite představí i jiné exkluzivní tituly. Už dříve však ředitel Xboxu Phil Spencer potvrdil, že přinejmenším první rok budou všechny tituly dostupné jak pro novou konzolovou generaci Xbox Series X, tak pro Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama