Vše o W40k MMO je prý výmysl
Novinka Vše o W40k MMO je prý výmysl

Vše o W40k MMO je prý výmysl

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

5

Vedení společnosti THQ se distancovalo od včera zveřejněných informací o Dark Millenium Online + <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

AKTUALIZACE

Ředitel THQ, Danny Bilson, se nechal slyšet, že v případě Warhammer 40,000: Dark Millenium Online uvažují nad několika různými modely zpoplatnění.

„Máme několik rozličných cest jak s touto hrou dosáhnout profitu,“ prozradil Bilson a dodal, že klíčový je v tomto případě obsah, který jako jediný může určovat zda-li má za hru smysl platit.

Bilson rovněž potvrdil, že berou ohled i na nedávnou Smedleyho (ředitel SOE) predikci, že Star Wars: The Old Republic bude posledním klasicky placeným MMORPG.

„Smedley může mít pravdu a celá online scéna se může posunout. A nebo se taky může mýlit. Pro Dark Millenium Online jsme proto přišli s celou řadou různých možností zpoplatnění.“ A vyloučen údajně není ani free-to-play model.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

„Dozvěděli jsme se, že některá média včera informovala o datu vydání a herních detailech,“ dočteme se v prohlášení. „THQ ale oficiálně žádné takové informace nezveřejnilo.“

„Jak datum vydání, tak veškeré další detaily lze proto v současné době označit za pouhé spekulace. THQ o titulu konkrétně promluví později.“

Inu, to je docela zklamání. Především detaily o hře jako takové zněly docela zajímavě. Ale kdo ví, třeba šlo o nechtěný únik a THQ se proto celou kauzu snaží zahrát do autu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama