Všichni za jednoho v Bookbound Brigade
Novinka Všichni za jednoho v Bookbound Brigade

Všichni za jednoho v Bookbound Brigade

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Balík slepených postaviček z legend bojuje v groteskní adventuře.

Reklama

Co když všechny hlavní a známé postavičky z legend najednou kompletně zapomenou, co v těch příbězích vůbec mají dělat? Musíte se s nimi vydat do jejich světa pohádkových knížek a porazit zlé pekelníky, kteří za ztrátou paměti stojí. Bookbound Brigade je dobrodružná akční 2D plošinovka z bočního pohledu žánru metroidvania s frenetickým bitkami družiny vašich postaviček proti rozmanitým nepřátelům.

 

Všichni za jednoho v Bookbound Brigade

 

Unikátním prvkem je způsob ovládání, kdy neřídíte jen jednu postavu, nýbrž najednou bojový balík celé své družiny, kdy jsou vaši hrdinové přilepeni do jedné formace, jejíž podobu můžete v závislosti na překážkách a nepřátelích za pochodu neustále měnit. V úzké chodbě je seřadíte do školky ze sebe, před krátkými plošinkami si zase všichni stoupnou na hlavy do komínku a tak podobně.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VsR1Imcbq0Q&feature=emb_title[/embed]

 

Postaviček máte v družině celkem osm a jsou to samé známé firmy: král Artuš, hrabě Drákula, zbojník Robin Hood, Dorotka Galeová ze země Oz, opičí král Sun Wukong, anglická královna Viktorie, dcerka trójského krále Kassandra a vynálezce Nikola Tesla. Jedinou vadou na kráse tohoto zajímavého titulu je jeho dost přemrštěná cenovka 19,99 EUR (Steam), což je více než 500,-, a to je takovýto žánr hry docela dost. Hra vyšla na PC a SW, následovat bude PS4 verze.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama