Vyberte si ze třech edic Bloodborne
Bloodborne Novinka Vyberte si ze třech edic Bloodborne

Vyberte si ze třech edic Bloodborne

Redakce

Redakce

Nová RPG hra od tvůrců Dark Souls je plná neúprosného a neutuchajícího teroru.

Reklama

Vývojáři Hidetaka Miyazaki a FromSoftware – tvůrci legendárních akčních RPG her Demon's Souls, Dark Souls a Dark Souls II – přicházejí s hrou Bloodborne, zbrusu novou akční RPG hrou plnou neúprosného a neutuchajícího teroru. Hra je určena exkluzivně pro systém PlayStation 4.

Postav se svému strachu při hledání odpovědí v prastarém městě Yharnam, které bylo prokleto zvláštní endemickou nemocí sířící se ulicemi jako oheň. Nebezpečí je všudypřítomný stín plížící se v tomto hrůzném světě a ty musíš odhalit jeho nejtemnější tajemství, chceš-li přežít.

Ulov si svou noční můru

Bloodborne je hodně očekávaná hra. Nejen z toho důvodu v našem obchodě GameExpres.cz naleznete hned tři edice, které si můžete předobjednat. Jen pozor, sběratelská edice a Nightmare edice jsou limitovány, v nabídce zůstává poslední pár kusů.

Ke všem třem edicím Bloodborne navíc od nás dostanete DLC balíček „Bandage Messenger“. Pošťáci “Messengers” doručují zprávy, které za sebou zanechali ostatní cestovatelé napříč hrou aby ti pomohli, nebo tě naopak ošálili a nechali tě udělat fatální chybu.

Bloodborne na PlayStation 4 předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz za 1599 Kč. Pro fanoušky máme ještě dvě speciální edice:

Bloodborne Collector Edition za 2099 Kč

Kromě hry obsahuje edice navíc krásný SteelBook (kovová krabička), knihu s obrázky a náčrty ze hry a digitální soundtrack. Předobjednáte za 2099 Kč.

Bloodborne Nightmare Edition za 3099 Kč

Obsahuje navíc SteelBook (kovová krabička), knihu s obrázky a náčrty ze hry, digitální soundtrack, gotický zápisník, zvoneček, brk a červený inkoust, Top Hat Messenger Skin a kovovou krabici ve tvaru knih. Předobjednáte za 3099 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama