Vybrané exkluzivity Xboxu by mohly zamířit na PlayStation i Nintendo
Hi-Fi Rush Novinka Vybrané exkluzivity Xboxu by mohly zamířit na PlayStation i Nintendo

Vybrané exkluzivity Xboxu by mohly zamířit na PlayStation i Nintendo

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Aktuální spekulace zmiňují dva známé tituly.

Reklama

V posledních dnech se začíná hovořit o tom, že by Microsoft některé své exkluzivní hry mohl vydat také na PlayStationu a Nintendu. Spekulace zatím zmiňují dva tituly. Prvním z nich je velmi dobře hodnocená akce Hi-Fi Rush, kterou v lednu loňského roku vydali vývojáři ze studia Tango Gameworks. Druhou hrou má být dobře známá kooperativní pirátská akce Sea of Thieves od studia Rare. Zatímco u Hi-Fi Rush se mluví o vydání na Nintendu Switch, tak v případě Sea of Thieves je kromě Switche zmiňována také verze pro PlayStation.

S informacemi jako první přišel v podcastu Game Mess Mornings známý insider Jeff Grubb. Jeho slova následně v samostatném článku s odkazem na své vlastní zdroje potvrdil novinář Stephen Totilo. Ačkoli bychom příchod obou her na některou z dalších platforem mohli považovat za překvapení, tak by se nejednalo o první podobný případ. Microsoft totiž některé své exkluzivity vydal na PlayStationu i Switchi už v minulosti. Zmínit můžeme například hry Minecraft Dungeons a Minecraft Legends nebo oba díly série Ori s podtituly Blind Forest a Will of the Wisps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama