Vybrané obchody zlevňují necelý měsíc po vydání Skull and Bones
Novinka Vybrané obchody zlevňují necelý měsíc po vydání Skull and Bones

Vybrané obchody zlevňují necelý měsíc po vydání Skull and Bones

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hře se zřejmě po prodejní stránce nijak zvlášť nedaří.

Reklama

Multiplayerová pirátská akce Skull and Bones od Ubisoftu letos v únoru po dlouhém vývoji plném odkladů a problémů konečně vyšla. Hra se ale dočkala u hráčů i v recenzích značně rozporuplného přijetí, což dokládá naše recenze i průměr na agregátoru Metacritic, kde hodnocení vystoupalo na pouhých 60 %. Různé indicie navíc naznačují, že se hře příliš nedaří ani po prodejní stránce. Před nedávnem přinesl magazín Insider Gaming s odkazem na své vlastní zdroje informaci, že titul přilákal „pouze“ zhruba 850 tisíc hráčů.

Do tohoto čísla mají být navíc započítáni i uživatelé, kteří si hru vyzkoušeli v rámci bezplatného víkendu, který odstartoval bezprostředně po vydání. Na ne zrovna ideální prodeje poukazuje také poměrně výrazné snížení ceny. Právě cenovka stanovená při vydání na ambiciózních 70 eur byla přitom hráči hlasitě kritizována. Ke zlevnění přistoupili vybraní známí prodejci v čele s americkým řetězcem Best Buy, který Skull nad Bones nabízí za 45 dolarů.

Výrazněji cenu srazil rovněž známý britský herní obchod Hit, který pirátskou akci od Ubisoftu prodává za necelých 50 liber. Uvidíme, zda v dohledné době s výhodnější cenou v rámci digitální distribuce přispěchá také samotný Ubisoft. Skull nad Bones je k dispozici na PC i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama