Beyond Blue Novinka Vychází Beyond Blue

Vychází Beyond Blue

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ponořte se do hlubin západního Pacifiku.

Reklama

Pokud jste si dnes přečetli kompletní seznam her, které se ukázali včera na konferenci Summer of Gaming, pak vám jistě neunikla edukativní hra od tvůrců puzzle plošinovky Never Alone, kterou je Beyond Blue. Tato hra se inspiruje dokumentem Blue Planet 2 od BBC a slibuje smysluplný průzkum oceánu.

Beyond Blue vychází již dnes na PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One a také na IOS prostřednictvím předplatného Apple Arcade. Cena pro první tři zmíněné platformy činí 16,79 €. Více informací naleznete v tiskové zprávě níže.

Z tiskové zprávy:

Beyond Blue podporuje iniciativu OceanX a tím umožňuje průzkum oceánu za pomocí co možná nejšetrnějších prostředků. Hra vypráví příběh vědců, kteří jsou vedeni oceánografy Mirai a André. Za pomocí speciální techniky se vydáte prozkoumat hlubiny oceánu a odkryjete jejich tajemství.

Titul se odehrává v západním Pacifiku a setkáte se například s velkým shromážděním kytovců a dalších tvorů. Hrát budete za Mirai, protože používá technologii, jenž vám pomůže lépe pochopit vše, co se v oceánu děje.

Zároveň Beyond Blue představí dosud neviděné záběry od BBC Studios z Blue Planet II, které rozšíří příběh hry a vzdělají vás o společenském a emocionálním životě těchto velryb – tvorů s největšími mozky na planetě.

Hlavní prvky Beyond Blue:

  • Plně dabovaný příběh – Anna Akana (YouTube), Mira Furlan (Lost, Babylon 5), Hakeem Kae-Kazim (Black Sails, Hotel Rwanda) a Ally Maki (Toy Story 4)
  • Průzkum a dobrodružství v realistickém nedotčeném světě
  • Šestnáct jedinečných mini dokumentů nazvaných Ocean Insights, jenž obsahují originální záběry a rozhovory s předními světovými odborníky.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama