Vychází nové rozšíření pro GTA Online
GTA 5 Novinka Vychází nové rozšíření pro GTA Online

Vychází nové rozšíření pro GTA Online

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Budete v něm čelit horku, inflaci a vysokým cenám pohonných hmot.

Reklama

Vývojáři z Rockstar Games dnes vydali nové rozšíření pro populární GTA Online. Přídavek nese název The Criminal Enterprises a je popisován takto: „Ekonomika jižního San Andreas je v krizi. Ceny benzinu vystoupaly na rekordní úroveň, v zásobních řetězcích je chaos a stát sužuje divoká vlna veder.“

Těchto chaotických podmínek se budou snažit využít různé zájmové a zločinecké skupiny, jako jsou majitelé nočních klubů, motorkáři, obchodníci se zbraněmi nebo šéfové různých společností. Státní organizace IAA se ve spolupráci s vámi pokusí zastavit nekalé zvyšování cen pohonných hmot, za kterým stojí ropní magnáti z rodiny Dugganů.

Ve výsledku se můžete těšit především na nové mise, kontrakty a vylepšení, které v průběhu celého léta budou doplňovat nové režimy, vozidla, sběratelské předměty a speciální události.

GTA Online The Criminal Enterprises je k dispozici už nyní na PC, PS4, PS5, Xboxu One a Xboxu Series X/S. Bližší informace o novém obsahu můžete načerpat na oficiálních stránkách Rockstaru. Níže se můžete podívat na trailer.

Před několika dny jsme se ve spojení se značkou Grand Theft Auto rovněž dozvěděli, že Rockstar nabírá více než 200 zaměstnanců, kteří se pravděpodobně zapojí do vývoje očekávaného GTA 6. Právě rozbíhající vývoj nového GTA má za následek ukončení podpory pro Red Dead Redemption Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama