Vychází nový singleplayerový zážitek ze světa Zaklínače
Novinka Vychází nový singleplayerový zážitek ze světa Zaklínače

Vychází nový singleplayerový zážitek ze světa Zaklínače

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Jedná se o nové gwintové dobrodružství.

Reklama

CD Projekt RED exkluzivně skrze server IGN oznámil, že se z Projectu Golden Nekker stává singleplayerové samostatné rozšíření pro online Gwent: The Witcher Card Game, které se jmenuje Gwent: Rogue Mage.

Ve svém jádru se jedná o poněkud kondenzovanější zážitek, než jaký nabízí online varianta, doplněný o roguelike prvky.

To znamená, že se vydáte prozkoumávat procedurálně generovanou mapu, kde na vás budou čekat různé interakce, ale samozřejmě i karetní duely, v nichž využijete jeden ze čtyř dostupných balíčků, který si postupně budete vylepšovat a rozšiřovat.

Pokud pak budete chtít prozkoumat vše, co titul nabízí, měli byste si vyhradit přes 30 hodin, avšak jednotlivé průchody budou nabízet daleko kratší seance, které mohou trvat klidně i jen minuty. Podle toho, jak se vám bude dařit překonávat zdejší překážky.

Příběhově se pak jedná o prequel, sledující osudy mága Alzura a jeho vehementní snahu o to, aby vytvořil vůbec prvního Zaklínače. Nicméně autoři dodávají, že příběh tu rozhodně nebude hrát hlavní úlohu. Tu zde má zastávat hratelnost, která má mít blíže k verzi gwintu ze třetího Zaklínače než k jeho rozšířenější online variantě, ačkoliv zde budou využívány karty právě z ní.

Rozšíření je dostupné od dnešního dne na PC, Android a iOS.

Jeho cena bylo stanovena na 9,99 eur (zhruba 250 Kč) ve standardní edici, zatímco prémiová vás vyjde na 19,99 eur (500 Kč), kdy nabízí dodatečné skiny a kosmetické doplňky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama