Vychází Tannenberg, autentická FPS akce z první světové války
Tannenberg Novinka Vychází Tannenberg, autentická FPS akce z první světové války

Vychází Tannenberg, autentická FPS akce z první světové války

Jan Tomanek

Jan Tomanek

3
Platformy Windows PC

Fritz vpravo cyka blyat. Seznamte se se samostatným rozšířením hry Verdun.

Reklama

Tannenberg od vývojářů z Blackmill Games se včera dočkal plné verze. Jedná se online FPS akci se silným důrazem na autenticitu. Zkrátka jedna kulka a jdete k zemi. Studio již dřív vydalo povedenou akci stejného stylu s názvem Verdun, která se dočkala i PlayStation 4 verze. Verdun však cílil na západní frontu.

V Tannenbergu zavítáme na druhou stranu, a to sice na frontu východní. Na rozlehlých mapách až pro 64 hráčů zažijeme peklo ruské zimy. Osaháme si přes 50 dobových zbraní, nechybí oslepující plyn a bojovat budeme na šesti mapách. Hra sází na silnou týmovou spolupráci a k tomu dopomáhá systém skupin. Nechybí podpora botů nebo zajímavé herní módy využívající bojiště první světové války. Například mód Maneuver, který má znázorňovat velkou mobilitu, která se odehrávala na východní frontě. V tomhle módu se tak budou linie fronty a místa obsazení neustále měnit.

Vývojáři už v případě Verdunu ukázali, že mají neuvěřitelný smysl pro detail. Tato vlastnost se jim povedla převést i do Tannenbergu. Vývojáři udělali obrovský průzkum, a tak jsou mapy zpracovány podle reálných lokací a uniformy s neuvěřitelnou přesností. Battlefield 1 může jen závidět.

Mapy vás zavedou do rozsáhlých lesů, na pole táhnoucí se donekonečna, nebo třeba na zamrzlá jezera. Tam všude budete moci rozsévat smrt za pět hratelných frakcí. Budete hrát za Ruské impérium, jejich spojence Rumuny, nebo dáte přednost Německu a jeho spojenci Rakousko-Uhersku? Posledním hratelným národem jsou Bulhaři. Československé legie bohužel ve hře u Rakouska-Uherska zastoupeny nejsou, ale třeba se dočkají v budoucnu.

S koupí však neváhejte příliš dlouho, do 20. února je hra za zvýhodněnou cenu na Steamu - 14,27 euro. Poté bude hra dostupná za 16,79 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama