TT Isle of Man Novinka Vychází TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3

Vychází TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na launch trailer.

Reklama

Dnes se fanoušci závodů dočkali vydání hry TT Isle of Man: Ride on the Edge 3, za kterou stojí společnost Nacon a vývojáři z italského studia Raceward.

Novinka navazuje na slušně přijaté první dva díly, které vytvořili autoři ze studia Kylotonn. Třetí díl opět staví na licenci slavného závodu Tourist Trophy na ostrově Man, který bývá označován jako nejnebezpečnější motocyklový závod na světě.

Kromě licencovaných jezdců a strojů se mezi hlavní lákadla hry řadí právě realistické zpracování slavné trati, která měří 60 km a je tvořena běžnými cestami. Vývojáři lákají také na realistickou fyziky a propracovaný jízdní model, který by měl zajistit autentický adrenalinový zážitek.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 je k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. V dohledné době vám přineseme recenzi, na které již pracujeme.

Vychází TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama