Vydání Brink se přesouvá
Brink Novinka Vydání Brink se přesouvá

Vydání Brink se přesouvá

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

10

Ale kupředu, nebojte. Alespoň to tedy tvrdí tvůrčí celek Splash Damage.

Reklama

Z oficiálního prohlášení totiž vyplývá, že bychom se zajímavě vyhlížející akce měli napříč platformami dočkat o nějaký týden dřív.

Původně bylo vydání v Severní Americe naplánováno na 17. května, avšak nově se prý gamesa objeví na trhu již 10. téhož měsíce. V Evropě vyjde 13. května.

"Post-produkce Brink skončila dříve, než jsme plánovali, a neviděli jsme jediný důvod proč hráče napínat déle," vysvětlil Pete Hines, vicepresident a PR manager Bethesda Softworks.

"Z dosavadních reakcí je jasně patrné, že se zájemci nemohou dočkat až si titul vyzkouší na vlastní kůži. A když to dokážeme zajistit dřív, tak proč ne?"

Česká distributorská společnost Cenega měla plánu hru lokalizovat, bohužel se tak ale nestane: "Ačkoliv jsme již dříve vypustili do světa informaci, že očekávaná akční hra BRINK od Bethesdy bude pro PC v češtině, nakonec vypadá bohužel vše jinak. Důvodem je technický problém, který se týká implementace titulků (hra totiž standardně nemá titulky všude). Tato šlamastyka by se musela řešit kompletním nadabováním hry, což by v praxi obnášelo nejenom navýšení ceny titulu, ale také jeho pozdější vydání."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama