Vydání Lost Ark odloženo
Lost Ark Novinka Vydání Lost Ark odloženo

Vydání Lost Ark odloženo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Na západní verzi očekávaného akčního RPG si počkáme o trochu déle.

Reklama

Mnoho západních hráčů se jistě těší na free-to-play akční RPG od vývojářů ze Smilegate RPG, které má název Lost Ark. A divit se tomu příliš nedá, jelikož hra vskutku vypadá, jako něco, do čeho hráči rádi investují nemalé množství času.

Západní verze hry měla posléze dorazit ještě do konce tohoto roku, avšak nové prohlášení od vývojářů oznámilo, že k vydání nakonec dojde až někdy začátkem roku 2022.

Nicméně zájemci na to, aby si hru zahráli, nebudou muset čekat příliš dlouho, jelikož od 4. do 9. listopadu se uskuteční uzavřená beta, přičemž autoři se pokusí lépe komunikovat s fanoušky:

"V červnu jsme uspořádali náš uzavřený technický alfa test a pozvali jsme testery, aby se vydali do Arkesie a poprvé zažili tuto verzi Lost Ark. V návaznosti na technickou alfu jsme usilovně pracovali, překládali kvanta textů, ničili bugy, trávili dlouhé hodiny v nahrávacím studiu a připravovali serverovou infrastrukturu. Zároveň jsme se ponořili do zpětné vazby a dat, jenž vygenerovala naše alfa, a zároveň jsme sledovali nedávné změny v korejské verzi, které chceme zahrnout do našeho vydání, kdy jsme objevili mnohem více práce, která bude zapotřebí k tomu, aby mohlo dojít ke spuštění hry Lost Ark ve vysoké kvalitě, kterou si naši hráči zaslouží. Jelikož hráči na titul už dlouho čekají, tak si chceme udělat čas na to, abychom to vše udělali správně, a zároveň se postarali o zdraví našich pracovitých týmů v Amazon Games a Smilegate RPG. S ohledem na to jsme učinili těžké rozhodnutí posunout vydání hry Lost Ark na začátek roku 2022.

Ačkoliv hra vyjde počátkem roku 2022, tak nebudete muset čekat do příštího roku, aby se vám Lost Ark dostalo do rukou. Náš uzavřený beta test totiž proběhne od 4. do 9. listopadu a vaše zpětná vazba bude důležitou součástí procesu vývoje. Majitelé balíčku Founder's Pack budou mít k tomuto testu přístup. Ostatní zájemci se také mohou zaregistrovat a získat šanci na obdržení pozvánky, což udělají tím, že zadají své údaje na naší registrační stránce.

Jelikož jsme dosud byli relativně potichu, tak chceme zlepšit kvalitu a frekvenci naší komunikace. Zavázali jsme se zůstat otevřenější vůči našim hráčům ohledně toho, na čem náš tým pracuje. V budoucnu budeme poskytovat měsíční aktualizace, abychom prodiskutovali práci, kterou náš tým dělá. V říjnu v rámci připrav na betu spustíme oficiální fóra a oficiální Discord kanál. V listopadu pak budeme plně připraveni na podporu našich beta testerů a tvůrců obsahu. S těmito nadcházejícími aktivitami byste od nás měli v následujících měsících očekávat větší aktivitu a komunikaci.

Jako vždy děkujeme za vaši podporu. Očekávejte informace o tom, co náš tým chystá, o betě a dalším připravovaném obsahu, který pomůže novým hráčům lépe porozumět krásnému, nebezpečnému a někdy bláhovému světu Arkesie. Sledujte naše sociální kanály a oficiální stránky, abyste zůstali informováni." - zní oficiální prohlášení.

Vydání Lost Ark odloženo
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama