Vydání One Piece: Pirate Warriors 3 se pomalu blíží
Novinka Vydání One Piece: Pirate Warriors 3 se pomalu blíží

Vydání One Piece: Pirate Warriors 3 se pomalu blíží

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

24

Třetí díl ze série Pirate Warriors vyjde v Evropě na konci srpna.

Reklama

Společnost Bandai Namco vydá v Evropě třetí díl série One Piece: Pirate Warriors ve verzi pro konzole PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vita a pro PC platformu (výhradně přes službu Steam) 28. srpna.

Pro všechny fanoušky mangy a anime jde jistě o velmi očekávanou záležitost, protože tento titul nabízí originální příběh série One Piece začínající ve vesnici Fuchsia, kde vše začalo, až po království Dressrosa. Na tomto tajemném ostrově vládne zlý Donquixote Doflamingo, známý také jako Nebeský Démon. Budete schopni a dostatečně silní na to, abyste porazili nejnebezpečnější piráty včetně Doflaminga a mnoha dalších?

Musíte sehnat každého člena Slamákovy posádky, stejně jako v původním příběhu, vyplout a navštívit nejznámější a ikonické místa série a projít si nejpamátnější bitvy: Marineford, Fishman Island, Punk Hazard a Dressrosa.

Oproti minulým dílům vzrostl počet populárních postav, se kterými můžete hrát. Na výběr je nyní také Sabo, Doflamingo Donquixote, Fujitora, Lucci, Ivankov, Gekko Moria a mnoho dalších. Tvůrci (Koei Tecmo Games a Bandai Namco Games) za sebou mají mnoho bojovek a slibují akčnější One Piece hru, než byly ty předchozí. Verze pro PlayStation 4 využívá ohromující síly konzole a nabídne více nepřátel a rychlejší akci. Navíc vůbec poprvé v historii Slamáci vyplouvají na západě také na PC platformu.

V Evropě pak Bandai Namco plánuje vydat také speciální Doflamingo Edition ve verzi pro PlayStation 4 a PlayStation 3. Ta bude obsahovat 16 cm vysokou akční figurku Doflaminga. Za předobjednání získáte exkluzivní add-on (který bude později k dispozici za peníze) nabízející dva kostýmy (obří rybí kostým pro Luffyho a Lucy kostým pro Saba), dva nové úkoly a jeden unikátní steelbook 3 Brothers (které ale logicky bude u PC verze na Steamu chybět).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama