Vydání Ys IX: Monstrum Nox a Genshin Impactu
Pikmin 3 Novinka Vydání Ys IX: Monstrum Nox a Genshin Impactu

Vydání Ys IX: Monstrum Nox a Genshin Impactu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One PlayStation Vita Vita

Dále se seznámíme s Pikminy 3, vydáním Kingdom Hearts: Melody of Memory, Moero Crystal H a dalších.

Reklama

Ys IX: Monstrum Nox

Ys IX: Monstrum Nox nakonec vyjde v Evropě ve verzi pro PlayStation 4 až 12. února 2021. NIS America a vývojáři z Falcomu pak na léto 2021 plánují vydání hry pro Switch a přes Steam pro PC.

Náš známý dobrodruh Adol The Red Christin dorazí se svým společníkem Dogim do Balduqu, do města připojeného k Romunské říši. Jenže Adol je zadržen ještě než vstoupí dovnitř a je uvězněn. Až tam se potkává s tajemnou ženou jménem Aprilis, která ho přemění v Monstrum, bytost s nadpřirozenými Gifty, díky kterým umí likvidovat příšery. Adol se teď musí spojit se ostatními Monstry, aby odrazili hrozbu vynořující se z temné dimenze zvané Grimwald Nox. Zároveň se mu podaří rozluštit tajemství kletby, která mění lidi v Monstra a také odhalit pravdivé informace o nepokojích v Balduqu.


Pikmin 3 Deluxe

Nintendo vydalo nový trailer k deluxe edici třetích Pikminů. Jde o setkání s Pikminy které vás má upozornit na tři nejdůležitější věci: Pikmin jsou partneři, Pikmin jsou ochránci a Pikmin mají různé osobnosti.

Hra Pikmin 3 Deluxe má vyjít pro Switch 30. října.


Moero Crystal H

Moero Crystal H vyjde na Switchi prostřednictvím eShopu Nintendo již 17. září. Vydavatelská společnost Eastasiasoft nyní slevnila předobjednávky o 15 procent. Fyzická edice bude exkluzivně k mání pouze na obchodu Play-Asia.

Moero Crystal H je klasickým dungeon crowling RPG. Hlavním hrdinek je "Lucky Pervert" Zenoxe, který je nucen spolupracovat se skupinkou dívek netvorů a získat zpět ukradenou Bra of Darkness, předmět velké síly potřebný k záchraně světa. Naši hrdinové ale také nejsou úplně bezmocní, protože nosí Panties of Light.

Původní Moero Crystal vyšla na PS Vitě již v roce 2015, ale nikdy nebyla uvlněna mimo Asii. Přitom samostatně stojící spin-offy Monster Monpiece a Moero Chronicle jsme si již zahrát mohli (a Monster Monpiece bylo vážně fajn). Moero Crystal H nabídne samostatně stojící příběh a odlišné postavy, ale bude mít vylepšenou HD grafiku, všechny postavy z DLC, anglické titulky a novou funkci Double Scratch. Jde o aktualizovaný režim Loving Scratch, ve kterém mohou hráči zároveň komunikovat a zvašovat si náklonnost monster dívek najednou. Tento režim podporuje HD Rumble.


Kingdom Hearts: Melody of Memory

V Kingdom Hearts: Melody of Memory na vás čeká celá řada známých Disney postav v podobě přátel, ale i nepřátel. Hráči se během prozkoumávání a při procházení Disney světů postaví hudebně-akčním výzvám, které doprovodí více než 140 různých skladeb ze série Kingdom Hearts.

Square Enix u příležitosti oznámení data vydání vypustil ke hře Kingdom Hearts: Melody of Memory nový trailer. Tato hudební hry vyjde pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 11. listopadu v Japonsku a 13. listopadu na západě. Hrát můžete sami nebo s přáteli anebo s rodinou prostřednictvím lokálního nebo online multiplayeru.


Kaleidoscope of Phantom Prison

Vydání titulu Kaleidoscope of Phantom Prison již bylo odloženo, původně bylo vydání naplánováno na listopad 2019, ale to se nestalo. Entergram a vývojáři z 07th Expansion teď oznámili nové datum, které připadlo na 17. prosince. Hry vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Switch a PS Vitu.

Kaleidoscope of Phantom Prison je nová adventura, která v sobě kombinuje "dívky x zapojení mozku x napětí". Za scénářem stojí Ryukishi07 a ilustrovala ji Itaru Hinoue. Entergram teď také vydal úvodní film hry, ve kterém můžete slyšet tematickou píseň I’m a Great Pretender, kterou nazpívala Naomi Tamury a složili ji Tamury a Takanori Tsunody.

 


Genshin Impact

Vydavatelské a vývojářské studio miHoYo vydalo free-to-play akční RPG Genshin Impact ve verzi pro PlayStation 4. Konzole tak rozšířila již dříve uvolněné verze pro PC, iOS a Android. Na PlayStation Store (v Severní Americe a Evropě) je aktuálně k dispozici Adventurer's Starter Bundle, obsahující různé herní předměty.

Japonská verze traileru zde.

Zdroj: NIS America, Nintendo, Eastasiasoft, Square Enix, Entergram, miHoYo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama