Teslagrad Novinka Vydařená plošinovka Teslagrad dostala znenadání pokračování

Vydařená plošinovka Teslagrad dostala znenadání pokračování

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nastal čas k průzkumu další věže.

Reklama

První díl Teslagrad logické plošinovky byl jako blesk z čistého nebe. Jakmile hra vyšla ihned si získala vysokou míru pozornosti, která jen rostla, díky čemuž se z této na první pohled nenápadné hry nakonec stal titul s několika miliony prodaných kopií napříč platformami. Je to však už nějaký ten pátek, co jsme se do tohoto originálního světa měli možnost vydat. Nyní to ale vypadá tak, že opět vydáte vstříc místům, kde rozhoduje o přežití schopnost pracovat s elektromagnetickými silami. Tentokrát se hlavní hrdinkou stane Lumina, mladá teslamancerka, která se probudila na prakticky neznámém místě.

Vydařená plošinovka Teslagrad dostala znenadání pokračování

Nyní před ní stojí další věž, kterou musí prozkoumat a především využít její potenciál k vlastnímu přežití při řešení náročných hádanek a situací. Plošinovka Teslagrad 2 je dostupná na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Vedle ní světlo světa spatřil také remaster první hry, který je přítomen také na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama