Vydavatel Tropica oznámil strategii Urban Empire
Urban Empire Novinka Vydavatel Tropica oznámil strategii Urban Empire

Vydavatel Tropica oznámil strategii Urban Empire

ElementGamer

ElementGamer

5

Od zlatého věku průmyslu po dnešní dobu.

Reklama

Kvalitních strategií, kde si můžete postavit své město a poté ho spravovat, je jako šafránu. Společnost Kalypso se proto inspirovala u Civilizace a hodlají přispět svou troškou do mlýna. Jejich počin ponese název Urban Empire a prokousávat se budete už od útlého věku našeho moderního světa, začnete konkrétně v době průmyslové revoluce kolem roku 1820.

Samozřejmostí bude vynalézání, objevování nových technologií a udávání nových směrů a filozofických myšlenek. Je jen na vás, jak své město povedete, hra vám nebude nic diktovat. Zpočátku si zvolíte rodinu a jednu z pěti postav. Každá se bude ubírat zhola jinou cestou, a tak si můžete sami vybrat, co bude vaší prioritou.

Zajímavostí je, že nebudete jen stavět a pozorovat, ale zúčastníte se dění a budete muset činit i politická rozhodnutí. Starat se budete muset i o své občany, dopřát jim dostatek pohodlí a obrnit se proti příchozím sociálním neshodám, jako například problémy s rovnoprávností žen a můžu, práce dětí nebo hnutí hippies.

Zatím se jedná o relativně zajímavou vizi a my doufáme, že ji vývojáři dotáhnou do konce. Tohle by totiž mohl být slušný konkurent Civilizace a série Tropico.

Hra vychází na podzim letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama