Vydejte se do post-apokalyptického Ruska s hrou zdarma na EGS
Metro 2033 Novinka Vydejte se do post-apokalyptického Ruska s hrou zdarma na EGS

Vydejte se do post-apokalyptického Ruska s hrou zdarma na EGS

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy Windows PC

Vyzkoušejte počátek cesty hrdinného Arťoma.

Reklama

Pevně doufáme, že už máte v klidu nakoupené všechny dárky pro své blízké, tudíž máte čas na to, abyste mohli v období kolem svátků hrát.

A hrát rozhodně bude co, jelikož pokud se vám nechce zbytečně utrácet, tak na platformě Epic Games Store si do konce roku můžete každý den zdarma aktivovat nabízené tituly, kdy včera to byl klaustrofobický stealth horor ze známého univerza - Alien Isolation. Každopádně kdyby vám tato dávka hutné atmosféry byla málo, tak se nemusíte bát, jelikož dneska dostanete nášup.

Metro 2033 Redux

Tentokrát si totiž bezplatně můžete vyzvednout post-apokalyptický a velice atmosférický horor Metro 2033, což je videoherní adaptace stejnojmenné knihy od spisovatele Dmitry Glukhovského.

Titul vytvořili lidé ze studia 4A Games, přičemž ten nabízí cestování mladého Arťoma skrze nehostinnou krajinu ve světě, kde se lidé po nukleární katastrofě přesunuli do komplexů metra, kde vybudovali svůj nový a temný svět. Redux edice posléze značí, že se dočkáte o něco málo vylepšeného zážitku, než jaký byl dostupný v době vydání původní hry, tedy v roce 2010.

Metro 2033 by posléze měli vyzkoušet všichni fanoušci legendární série S.T.A.L.K.E.R., jelikož tématem a atmosférou jsou si podobní. No a pokud vás hra osloví, můžete si pořídit pokračování Metro: Last Light a finále Metro: Exodus.

Naší už letitou recenzi na původní hru si můžete přečíst zde.

Video pochází z kanálu XboxViewTV

Znovu platí, že je aktivaci hry třeba provést do zítřejší páté hodiny odpolední, jelikož poté bude hra vyměněna za další titul, jímž by tentokrát mělo být Tropico 5.

  • 23.12. – Tropico 5
  • 24.12. – Inside
  • 25.12. – Darkest Dungeon
  • 26.12. – My Time in Portia
  • 27.12. – Night in the Woods
  • 28.12. – Stranded Deep
  • 29.12. – Solitairica
  • 30.12. – Torchlight II
  • 31.12. – Jurassic World Evolution
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama